plobek Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 a na mnie w dziecinstwi mowili :arrow: pepe potem gdy wszedlem w swiat internetu zauwazylem ze pep'ow jest duzo na necie i nick malo orginalny. to zem se kiedys siedzial i wymyslal i moja chora wyobraznia podpowiedziala mi :arrow: pl00b00. wiec bylo tak przez lugo ale jeden z kumpli nigdy tak do mnie nie mowil bo uwazal ze to kretynskie ( sam tak uweazam ;]) tylko plobek no wiec na samym koncu zostalo :arrow: plobek i tak jusz jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Chyba widzieliscie kreskowke Spielberga : Pinki ^ Mózg :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Na mnie mówią najróżniej(Mario,Szelig,Szelcia,Kaliuga), ale MARIO najcześciej, a że tych MARIO to zawsze pełno do doszedł drugi człon SKARPA(nazwa osiedla na, którym mieszkam os.Na Skarpie), ale używany tylko na necie ;) Noi cała filozofia MARIOSKARPA ;) pozdro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 rozkrecilo sie ;) a mnie interesuje na przyklad nick gengiszianena czy jak mu tam :lol: czy tez phranziego ... takie nietypowe ze cos sie musi za tym kryc ;) swoja xywke moglby tez wyjasnic amd_rulezz - ciekawe co sie za nia kryje :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Ja jestem Adasi bo jak byłem mały to wszyscy na mnie Adaś mówili - z resztą teraz też niektórzy mówią :P - a że na Atari XE nie miałem litery "ś" to zawsze pisałem Adasi i tak już zostało :) Swój nick więc mam od ~14 lat :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 pora na moj :))) To bedzie mala historia :))) Siedze sobie kiedys w Kielcach kolo akademikow na trawie... podlatuje do mnie gosc i mowi tak: -"wygladasz jak Jezus... daj 5 zl.. badz milosierny" (mialem dluuuuugie wlosy) wiec dalem mu 1 zl :) hyhy z dobrego serca... Potem tak sobie siedzie i siedze przed kompem i wpadlem na pomysl... Chrystus - XsrystuX - xsrx :))) no i tak powstal moj nick Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 rout- odwrotnosc od Tuora z Silmarilionu bodajze.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Walker3d ..... ...może najpierw opowiem wam skąd się wzięło Walker. Kiedyś w podstawówce (bodajże 5-6 klasa) miałęm solówke za szkołą z takim chłopkiem. Tłuczemy się , tłuczemy aż w końcu kopnąłem go z całej siły z klatke piersiową , chłopek się przewrócił na ziemię i już nie wstał. Miałem szczęście że dostał w splot słoneczny i nie mógł złapać oddechu . A że w tamtym czasie bardzo dużą popularnością cieszył się serial "Strażnik Teksasu" , w którym główny bohater zawsze wywijał nogami , od razu po wygranej walce okrzyknięto mnie Walker'em. I to już się tak ciągnie za mną do dziś dnia .....a czemu 3D ??? . Moją pierwszą skrzynke pocztowa , zakładałem na wp.pl no i chciałem mieć wszędzie taki sam nick żeby się nie motać. Niestety Walker był zajęty wieć dodałem 3D bo kiedyś bawiłem sie animacjami i bardzo mnie to pasjonowało. No i do dziś dnia w sieci jestem wszędzie zarejestrowany jako Walker3D a wszyscy znajomi mówią do mnie Walker. I to na tyle . Hehe ale walnąłem wypracowanie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 gnz :/ lol dla ciebie :> genghiskhan on ma xyve :> chyba wiesz kto to byl ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JARBIO1 Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Proste Jar(ek)+bio(hazard).Imie + ulubiona kapela z gatunku disco polo :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 A ja tam nie wiem czemu na mnie tak wołają ;]]] Może po trochu z charakteru, po trochu z black sabbath ;]]] Ogólnie dzieje się już tak prawie dekadę ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 A ja tam nie wiem czemu na mnie tak wołają ;]]] Może po trochu z charakteru, po trochu z black sabbath ;]]] Ogólnie dzieje się już tak prawie dekadę ;]:> e tam :> bije nostalgia od twojego postu :> wazne, ze masz fajnego pomidorowatego avatarka :> (czy w zamierzeniu to mial byc pomidor? :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Walker3d, myślałem że Walker jest od Jonnego Walkera :wink: :P a nie od Norisa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Johnnie Walker mam wpisane w katalogu Tlena. A wpisałem dla uczczenia imprezy na której piłem tą whisky i pomimo że urwał mi się film na drugi dzień rano obudziłęm się bez kaca :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 gnz :/ lol dla ciebie :> genghiskhan on ma xyve :> chyba wiesz kto to byl ? :> ale MEGA LOL :lol: dopiero po wnikliwej glebszej analizie rozszyfrowalem ten nick :lol: ale ze mnie LOLek !! :D :lol: nigdy sie temu nickowi nie przygladalem i moze dlatego - zawsze byl to dla mnie gengiszianin :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 azyl :arrow: znaczenie tego solowa a skad ? moja siostra i qmple tak do mnie mowia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 A ja moją xsywke wziełem z mego ulubionego serialu... zgadnijcie jakiego?? Kumple mówią że nie ma durniejszej żeczy od świata według bundych :D A w szkole wołają na mnie Hevi ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 S-Works to nazwa topowej linii rowerow firmy Specialized ktora uwielbiam ponad wszystko i ktorego jestem szczesliwym i dumnym posiadaczem. Dodam ze to tylko sieciowy nick bo w real-life uzywam innego. A ten znaczek w moim avatarku to wlasnie logo Specialized'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 :P moja xywka to pamiątka po pierwszej myszy jaką miałem .... a poza tym ukłon w stronę "Myszaq" z PSX extreme - totalnie zakręcony kolo :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bull_terrier Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Mój nick jest od tego kolesia który jest na zdjęciu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 ale fajna bestia :D nie powinien mieć podciętych uszu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 eee co mnie tu obgadujecie??? co? :lol: ladnie to tak???? no wiec xywa wziela sie od nazwy konta @ - jak zaczynalem zabawe z netem trza bylo maila zalozyc - no i kasetka running wilda w dlon i kawalek genghiskhan tam byl - tak powstalo konto @ a od tego dalej w koncu wzielo sie moje netowe genghiskhan i tak juz zostalo a kto to byl genghiskhan???? do ksiazek od historii i czytac - bynajmniej nie utozsamiam sie z nim - chociaz nie powiem tez wariat ze mnie pozatym to bardzo oryginalna xywa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 a moj nick to od tego pana: gdyz kocham iron maiden ponad wsystko :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Cicho :!: :evil: bo nie mogę sobie przypomnieć :oops: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 [...] a kto to byl genghiskhan???? do ksiazek od historii i czytac - bynajmniej nie utozsamiam sie z nim - chociaz nie powiem tez wariat ze mnie pozatym to bardzo oryginalna xywa Chodzi Ci o Dschinghis khan'a :?: Dobrze kojarzę :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 [...] a kto to byl genghiskhan???? do ksiazek od historii i czytac - bynajmniej nie utozsamiam sie z nim - chociaz nie powiem tez wariat ze mnie pozatym to bardzo oryginalna xywa Chodzi Ci o Dschinghis khan'a :?: Dobrze kojarzę :?:a znasz innego - w innych jezykach inaczej sie pisze ale postac ta sama Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Krootki - hehe, nie od tego co niektórzy mogą pomyśleć :D :D :D - po prostu od wzrostu :) Inne nowsze, "podwórkowe" - kula :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Krootki - hehe, nie od tego co niektórzy mogą pomyśleć :D :D :D - po prostu od wzrostu :) Inne nowsze, "podwórkowe" - kula :lol: :lol: :lol: mnie kiedys kolezanki siostry (sporo starsza) nazywaly BENNY KULECZKA :> od tego kota z kreskowki :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 ANalfabeta Powstalo na zajeciach z Logiki matematycznej Nieznaczy to nic innego jak w logice L4 Łukasiewicza zapis (~alfa)u(beta) A brzmi calkiem fajnie i wbrew obiegowym opiniom pisze i czytam calkiem niezle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 AsTeX: kiedys (ze 3 lata temu) jak chodziłem na CZATY to jakaś laska do mnie napisała cyz nie chce klanu ząłożyć :) to ja se mówie czemu nie :P no i trza nazwe było wymyślić , a jakoś tak że słuchałem ASCETOHOLIX to wziąłem pokombinowałem i jakoś mi wyszło AsTeX :) no i tak zostało :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...