Skocz do zawartości
nightrider

nowy temat w tym starym temacie[250zł] płyta głowna na AM2+ AM3 DO OC I acc

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jestem tu nowy i chyba dobrze trafiłem:)? Więc tak chciałbym kupić jakieś pamięci Ram DDR3 pond AMD3:) tylko teraz jakie?? 2x2 GB potrzebuje i jakieś które mają bardzo dobry potencjał OC max moge dać na nie do 600 zł. Co byście doradzili co do ramów?? znalazłem niby takie G.SKILL ECO DDR3 2x2GB 1600MHz CL7

ale może bedą jakieś lepsze, wydajniesze i które mają lepsze oc

Reszta konfingu

AMD Phenom II x4 965 BE @ 4Ghz Bedzie zmiana niedługo na jakakiegoś 6 jajowca

Chłodzenie na procku to Corsair Hydropump 50

Jakaś płyta Pod AMD 2+ z ddr 2 co są na nich OCZ Rappery 1150 MHz 2x2 (to na sell i czekam aż wejdzie do sklepów Asus Crosshair IV Formuła lub Extreme )

Karta Graficzna to Sapphire OC 5970 2GB

Zasilacz to OCZ 850W Z-SERIES 80 PLUS GOLD myśle że jak bedzie crossfire to chyba ten sam model lub 1000W

Chłodzenie do Ram mam jakieś OCZ

Edytowane przez nightrider

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo goodram to polska marka, gdzie indziej dostępność nie jest tak dobra. Ale pamięci są wyśmienite (szczególnie pro) i w dobrych cenach no i tym bardziej wypada być dumnym, że to nasze i kupować. :)

Edytowane przez Sysak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

możliwe że to dobry produkt bo Polski i recenzji nie mają złych :) ale wiadomo jak ktoś kupuje cześci to cche jak najbardziej wydajne do jego sprzetu:) i właśnie ja też tak chce G.Skill są świetne co do OC tak samo Jak OCZ i A-Daty wiem bo bawiłem sie tylmi firmami na DDR2:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam zakładam temat za mojego kolegę który chce sobie kupić Właśnie używaną płytkę główną do 250 pod Procesor Amd Athlon II x3 435

Part# : ADUADX435WFGIBOX

OPN : ADX435WFGIBOX

Zasilacz ma Fortron 700W

I grafe Gigusia 4870 512MB

Pamięci ma A-Data EE 800Mhz 4-4-4-12

I ma pytanie bo szuka która by odblokowała dodatkowe rdzenie lub L3 i była dobra do Oc

i nie płyta mATX tylko wymiarowa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a to gites i jeszcze jedno pytanie dotycznące zasilania płyty:) bo ma on zasilacz Fortron 700W MODEL: FSP700-80GLN

i zauważyłem że ta płyta ma wejscie 8 pinowe o w tym zasilaczu nie ma takiego to co zrobić??

Edytowane przez nightrider

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi