Morcin Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Witam ! Poszukuje dobrej drukarki ,mam mało czasu. Moją uwagę przykuła drukarka firmy Brother 2140 - Drukarka Brother Hl-2140 - porównanie cen w sklepach internetowych . Proszę o inne propozycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marynarz Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Wejdz sobie na CentrumDruku.pl i przejrzyj co jest w ofercie. Przy kazdej masz tez od razu materialy eksploatacyjne. Bedziesz wiedzial w co sie pakujesz. Nie ma sensu teraz sie jakos szczegolnie kierowac predkoscia czy rozdzielczoscia. Wiekszosc drukarek reprezentuje podobny poziom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloom Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Jak dobrze poszukasz to możesz utrafić w cenie ok 400 zł Epsona M2000D Drukarka Epson Aculaser M2000D - porównanie cen w sklepach internetowych Ma już wbudowany automatyczny dupleks a jak sporo drukujesz to dostępne są do niego tonery o wydajnościach do 8 tys stron (standardowe mają wydajność 3500 str). Ma też bardzo szybki wydruk pierwszej strony co jak dla mnie jest dość ważne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...