DMS Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Witam. Od kilku dni mam problem z internetem. Nagle, podczas przeglądania stron, zaczął mi wyskakiwać taki komunikat: BŁĄD Żądany URL nie może zostać pobrany Podczas sprowadzania URL-a: PurePC.pl | Wiemy, co się kręci! wystąpił następujący błąd: Dostęp zabroniony. Konfiguracja serwera wyklucza Twój dostęp do niego w chwili obecnej. Skontaktuj się z Twoim providerem jeśli jest jest to nieprawidłowość. Generated Sun, 25 Apr 2010 07:33:48 GMT by (xxxxx) (squid) Jest to o tyle dziwne, że dzieje się co jakiś czas. Na przykład wczoraj w nocy było w porządku a teraz musiałem spędzić 5 minut żeby wbić się na to forum. Zainstalowałem system od nowa i to nie pomogło. Próbowałem na wszystkich możliwych przeglądarkach - bez znaczenia. O dziwo, po zainstalowaniu Ubuntu problem zniknął ale to nie jest rozwiązanie. Czy to może być wina mojego providera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...