Skocz do zawartości
Zaki

Kupno laptopa do 4000 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Już 1,5 roku temu przymierzałem się do zakupienia sobie notebooka, lecz jednak zostałem przy moim starym PeCecie.

Myślę, że od tamtego czasu ceny pozmieniały się straszliwie i chciałem uzyskać waszych porad.

Komputer ma służyć mi do nauki, chodzenia po forach itp., ale oczywiście grać np. w World of Warcraft na full detalach czasem też bym chciał zagrać :P

Tak więc moje pytanie jest takie: Jakie laptopy są godne uwagi w tym przedziale cenowym jaki podałem ??

Z racji tego, że jestem przywiązany do niektórych marek to wypisze je, bo sprawdzonej marki nie chcę.

HP

ASUS

LENOVO / IBM

DELL

TOSHIBA - ona chyba w ostateczności no chyba, że się mylę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HP i toshibę odpuść sobie ... z naciskiem na HP.

Hmm ja bym ci polecił tego Sonego F11 co mam w sigu.

Matryca Full HD 16,4",core i5 i GT330M.

za 4100-200 mozna wyrwać.

A jak nie to szukaj czegoś z asusa , della lub lenovo.

Jednak duzą wadą w obecnych lapkach są świecące plastiki i efekt palcowania .Sony jest matowy.

A jak szukasz czegoś bardziej mobilnego to max matryca 15,5" .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli chodzi o opinie na temat sklepów internetowych,to jak wiadomo będa podzielone. Nie sugeruj się tylko ceną,ale także serwisem danej marki,wydajnosci oraz ogólnie solidności. Konkretnej propozycji nie podaje,ale warto poszuakc wśród takich marek jak; Lenovo,Hp,Dell.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość kusiek4

Zastanów się nad Dell'em 1749 KUPLAPTOPA.PL Polska - Autoryzowany Dealer sprzętu marki DELL oraz Fujtisu-Siemens - Warszawa Rzeszów Wrocław Poznań Gdańsk mocny lap w dobrej cenie. Polecam Ci kuplaptopa.pl z tego względu, iż sam kupowałem u nich i nie miałem żadnych do nich obiekcji. Pełna profeska, dobra komunikacja, szybka realizacja zamówienia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi