MaryGave Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Witam kupiem sobie nowz dysk taki jak w nazwie tematu i mam problem nie wykrywa mi go w ogóle nawet w biosie przed chwilą nawet dokonałem aktualizacji biosu do najnowszej wersji i bez zmian przy startowaniu kompa jak wykrywa urządzenia to strasznie muli na kompie gdzie kupowałem dysk on działa bez problemów moja płyta główna to Asrock K8NF3-VSTA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2010 (edytowane) Przełącz dysk w tryb SATA-150, sprawdź na innej taśmie. Płyta ma stary kontroler, może nie działać tak samo jak Samsungi F2/F3 Edytowane 26 Kwietnia 2010 przez BuMeL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaryGave Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2010 (edytowane) Jak przestawić ? dysk nie ma żadnej zworki Przeczytałem w internecie na temat mojego modelu dysku jest to ten http://dyski.cdrinfo.pl/benchmark/Seagate-ST31000528AS/258.html i dowiedziałem się że jest na SATA II nie da się już nic zrobić czy iść wymienić na jakiś na zwykłym SATA ? Edytowane 26 Kwietnia 2010 przez MaryGave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaryGave Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Dzięki wielkie! wszystko działa jak należy właśnie postawiłem partycje i będę instalował system zmyliło mnie to że nie było na etykiecie rozmieszczenia zworek Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...