Patrick1025 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2010 (edytowane) Posiadam Laptopa Acer Aspire 5570Z i mam zainstalowany na nim system: Windows XP Witam mam problem z instalacja sterownikow do internetu przewodowego, tzn te sterowniki co posiadam to nawet nie wiem jak otworzyc bo nie widze w ogole wykonawczej aplikacji exe. Co zrobic?? Do tego rowniez jak uaktywnic sterowniki Bluetooth? Prosze podac mi linki do sciagniecia tych sterownikow za co z gory dziekuje? Ja uzylem tych linkow do sciagniecia ze strony: www.acer.pl Sieć LAN: Lan Marvell 8.55.4.3 XPx86 Bluetooth: Bluetooth Broadcom 5.0.1.1500 XPx86 Edytowane 27 Kwietnia 2010 przez Patrick1025 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Instaluj z poziomu menadzera urzadzen wskazujac katalog ze sterownikami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...