Zaki Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Witam, Co sadzicie o tym modelu DELL'a ?? Jest może coś lepszego w tym przedziale cenowym (do 4000 zł) ?? - Chłodzenie jest dobre ? Jak nasunie mi się jeszcze jakieś pytanie to będę tutaj pisał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Witaj, Jakiego laptopa szukasz? Póki co podałeś jeden model, który jest całkiem ok - ale nie wiem na co kładziesz nacisk więc nie chcę przesądzać sprawy mówiąc, że jest to jedyny słuszny wybór. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaki Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Witaj, Jakiego laptopa szukasz? Póki co podałeś jeden model, który jest całkiem ok - ale nie wiem na co kładziesz nacisk więc nie chcę przesądzać sprawy mówiąc, że jest to jedyny słuszny wybór. Pozdrawiam tutaj wszystko opisalem :P Kupno laptopa do 4000 zł - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne a w tym temacie chcialem sie czegos wiecej o tym modelu dowiedziec :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaki Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2010 moze mi ktos powiedziec jakie sa temp w stresie/idle w tym vostro 3700 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...