fetorman Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Taaa ale mialo byc zmienione SATA nie przez PCI tylko przez mostek SB !!! Czy o czyms nie wiem ??? Moze jestem w bledzie co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Czemu tak skromnie podkręciłeś swojego Durona? Przecież to najlepsze płyty do podk... Jaką ty masz p. główną? A sorry nie zauważyłem:) po pierwsze jest opcja edycji postu, jak się machnąłeś to można zmienić zamiast nabijać sobie od razu 3 sztuki. a duron chodzi na 1000 nawet nie zawsze bo wtedy mam fsb 125 i pci tylko 30 więc spowalniam pamięci i cały komp. jak będzie czas t ozmienię mnożnik na 7.7 i będzie 7.7*133 na stałe i wtedy będzie 1 GHz non stop. a więcej nie chce iść, na 1066 się proc wykłada niezależnie od napięcia. taka sztuka i już. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...