KOCHAM SYNTHOL Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2010 hej, przygotowywalem sobie windowsa do zainstalowania na netbooku, w aplikacji diskpart omylkowo zaznaczylem dysk na ktorym mialem dwie partycje i wklepalem clean. na szczescie systemowa ocalala, ale dysk D zaginal, mialem tam prawie skonczona prace magisterska i mase dokumentow z pracy. powiedzcie czy da sie to jakos odzyskac, bo nie wiem czy mam skakac z balkonu czy nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Nie wiem, jak działa ten program, ale na początek można spróbować odzyskać partycję przy pomocy TestDisk. Zanim go użyjesz, poczytaj trochę opis użycia, by nie pogorszyć sytuacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Popraw blad w temacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Spróbuj programu R-Studio. Ja nim ostatnio odzyskałem 300GB plikow po usunieciu partycji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...