JOJO Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 czy ktos zna moze adres firmy zajmujacej sie naprawa przerysowanych sciezek w plytach glownych? jest cos takiego mozliwe do wykonania? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czuczu Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Moze się dac lakierem przewodzącym prąd. Dostaniesz taki w sklepie motoryzacyjnym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOJO Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 sa to 3 sciezki zbyt blisko siebie jak na lakier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czuczu Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 To chyba musisz udać się do jakiegoś kolesie co naprawia sprzęt rtv itp. może cos poradzi na to, i nie powinien wziać chyba duzo za taka naprawe. pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vad3r Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Normalnie idz po palcu znajdz gdzie sa polaczenia i polacz cieniutkim przewodem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOJO Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 ale te sciezki sa jak wlos no moze 5 wlosow :) i na dodatek gesto obok siebie a rysa idzie przez 3 :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 W Warszawie znam firme Jotem, za taka naprawe biora okolo 90zl. http://www.jotem.com.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 ja to moge zrobic przy uzyciu wlasnie kleju przewodzacego bodz co badz lakiery ;P zaden problem mogo byc sobie jak wlos nawet biezesz tasme asmprzylepna zaklejasz siezke nr 1 z obu stron tak zeby byl pomiedzy tasmami doslownei wlos odstepu smarujesz klejem czekasz az lleko podeschnie i scigasz tasme czekasz za wyschnie i robisz nastepna sciezke...kiedys jak scigalem zapink od boxowego P2 to pojechlem srubokretem po 5 i w tes sposob wlasnie naprawilem to...do dziela overclockerze :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOJO Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 bedziemy probowac jakis konkretny lakier polecacie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 gielda komputerowa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 bedziemy probowac jakis konkretny lakier polecacie? ELECTON 40AC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Lakier przewodzący to jest może dobry do łączenia mostków na procku, gdyż ma niestety pewną rezystancję która może mieć wpływ na poprawne działanie płyty. Ja takie uszkodzenia naprawiam poprzez zdrapanie lakieru ochronnego (maski lutowniczej) z uszkodzonych ścieżek i przylutowanie do ścieżek cienkiego druciku o średnicy 0.1mm. Naprawiłem w ten sposób kilka płyt i wszystkie działają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 jojo we Wrocławiu jest firma naprawiająca takie rzeczy. Niedrogo biorą , mam u nich Shuttla w naprawie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Lakier przewodzący to jest może dobry do łączenia mostków na procku, gdyż ma niestety pewną rezystancję która może mieć wpływ na poprawne działanie płyty... ale piszesz ogolnie o wszystkich lakierach czy o tych z motoryzacyjnego - bo ELECTON 40AC jest lakierem dedykowanym do laczenia przerwanych sciezek na plytkach drukowanych wiec zakladajac ze zrobimy idealnie cienka sciezke (np igla) to jej rezystancja nie powinna byc wieksza niz drucika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOJO Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 jojo we Wrocławiu jest firma naprawiająca takie rzeczy. Niedrogo biorą , mam u nich Shuttla w naprawie. gdzie jest ta firma we Wrocku masz adres? namiary? wolalbym oddac ja we Wr bo jestem tam w tygodniu juz sie zastanawialem nad W-wa ale to bede musial zalatwiac przez kuzynke - a zawsze lepiej osobiscie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 dam ci na maila bo adres mam w biurze. Ale to jest niedaleko Dworca PKP, jak wychodzisz trzeba skręcić w prawo i troche za Poczta. Adres jutro:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOJO Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 oki nie pali sie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...