Cameleon Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Podobno sa strony na ktorych po wpisaniu oznaczen z durona mozna dowiedziec sie jaka max temperature wytrzyma procesor. Jsli ktos z was zna taka strone to prosilbym o adres. Dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Nie ma takiej strony ale Durony generalnie wytrzymuja do 90 stopni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 przy około 75 - 80 stopniach zaliczają zwieche albo sie restartują tzn. całe kompy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Mój kumpel mial przez pol roku na duronie 600 mhz 89 stopni. Przychodze do niego bo mi się wierzyć nie chciało. Zdejmuje radiator który miał z 3 cm wysokości, a tam nie ma pasty, a radiator był nierówny jak ktoś by go siekierą uciął. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Nie ma takiej strony ale Durony generalnie wytrzymuja do 90 stopni.Na stronie AMD mozna znalezc rozszyfrowanie oznaczen prockow. (odrazu mowie ze znalazlem to juz dawno i za cholere sie nie moglem dzis tej stonki doszukac) Trzecia literka od prawej strony: Q=60C, X=65C, R=70C, Y=75C, T=90C Sa to "dopuszczalne" temperaturki wedlug AMD wiec z ewentualnymi reklamacjami ze: "mam Y a przy 65 sie wiesza/pali" nie do mnie 8) Ps. To sa oznaczenia dla Duronow, dla innych prockow sa inne :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zdejmuje radiator który miał z 3 cm wysokości, a tam nie ma pasty, Nie strasz człowieku, bo ja też nie mam pasty, a cooler to mam do AMD K6-2 :lol: . Już się za czymś rozglądam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...