schumi Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 moze mi ktos podac tytul piosenki ze slowami: "Mam tak samo jak Ty Miasto moje a w nim " ostatnio leci czesto w klubach i pubach, tylko nie chodzi mi o to ze to czeslaw niemen w pubach leci przerobka hiphopowa tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Wzgórze - Ya-Pa-3 - Mam tak samo jak Ty albo Moje Miasto nie slucham tego goowna juz od jakiegos czasu wiec nie bardzo pamietam, polski hip-hop to syfff. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klocu Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Wzgórze - Ya-Pa-3 - Mam tak samo jak Ty albo Moje Miasto nie slucham tego goowna juz od jakiegos czasu wiec nie bardzo pamietam, polski hip-hop to syfff.Jaki syf :?: Peja ROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Wzgórze - Ya-Pa-3 - Mam tak samo jak Ty albo Moje Miasto nie slucham tego goowna juz od jakiegos czasu wiec nie bardzo pamietam, polski hip-hop to syfff. syfa to Ty masz na twarzy ;) hh i techno ROOOOX :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon_ Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Nie jestem pewien czy dobrze pamietam ale "Mam tak samo jak Ty Miasto moje a w nim " ver orginal spiewa Czesiu Niemen ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 tytul to chyba sen o warszawie ale tez nie daje pewnosci:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 tytul to chyba sen o warszawie ale tez nie daje pewnosci:] Kielce :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...