DIZEL Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2010 Właśnie tez mi to do głowy przyszło, że strasznie długo prace trwają - płynu brak, niepołączone węże :P Prace trwały rzeczywiście długo, myślałem że będzie krócej - ale wynikło to z tego że nie było do kupienia odpowiednich chłodnic które chciałem mieć. Też sporo zeszło się wogóle nad wymyśleniem jak to ma wyglądać czyli zabudowa zatok itp. Wiem że i tak nie jest rewelacyjnie ale chyba ujdzie w tłoku ;P . Teraz znowu wtopa z grafiką, nie chciałem zabardzo pokazywać zwodowanego całego zestawu w worklogu gdyż wszystko i tak na razie nie działa - niebyło by i tak np. temperatur i testów podkręcania GPU. Zresztą muszę poprawić jeszcze kilka spraw które widać na zdjęciach których nie wyrzuciłem do wątku. Jak można zauważyć bloki na gtx idą do sprzedania. Zakupie jakąś inną grafę która starczy mi na dłuższy czas. Jeszcze ostatnio myślałem że to będzie pierwszy "Radek" na pokładzie u mnie, czyli 5850 ale jednak chyba zakupię coś od "zielonych" a mianowicie GTX 470 ponieważ przejrzałem benchmarki i jest w wielu testach szybszy. Blok bedzie trzeba kupić nowy w jednym jak i drugim przypadku a ten na GTX-a jest o kilkanaście zł tańszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2010 Kawal dobrej roboty.Troche szkoda karty, ale w sumie rczej na zdrowie Ci to wyjdzie to 280 to juz dawne czasy ;) Podoba mi sie uklad i rozlozenie wezy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2010 (edytowane) Wypiek się nie udał, czasami się zdazają zakalce... :P Ale buda i Wucet ładny... Edytowane 6 Grudnia 2010 przez SpiderMAN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 A z tą kartą to nie powinno być odwrotnie? Zzyli w zamrażarce? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2010 w zamrażalce naprawia się baterie, w piekarniku kości pamięci, GPU i CPU bez IHSa (staare AXP) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...