erbs Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Witam. Chciałbym zapytać się was o temperaturę na PIII 600 EB Mhz. Ile powinna wynosić podczas normalnej pracy /net/, a ile podczas grania /3D/? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 U mnie na PIII 733 to sa temperatury czujniki na plycie pokazuja 29oC ~ 34oC w lato a rzeczywiscie jadro proca w full loadzie ma 45 C mierzone czujnikiem zewnetrznym (Ud przez > 3 dni) wiatrak puszczony na 5V. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Ja mam 40 ~ 50 C. To chyba za dużo. A jak gram to mam ponad 70. Czym chłodzisz swój proc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Ja mam 40 ~ 50 C. To chyba za dużo. A jak gram to mam ponad 70. Czym chłodzisz swój proc? :-o no to juz jest zle ... nigdy nie mialem wiecej niz 45oC i to z czujnika bezposrednio lezacego kolo jadra ... chlodze proca to w sumie nic firmowego bo radiator mam aluminiowy od cooler mastera dosc pozadny i duzy. A wiatraki to roznie defaultowo byl jakis firmowy ktory krecil 7000 ale teraz mam spire 5 cm+ fan mate skrecony praktycznie minimalnie i to tyle mam jeszcze Wiatrak wydmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>acy powietrze spod zasilacza puszczony na 7V. Sprawdz czy radiator dobrze przylega moze sie zasyfil moze jakas pasta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 A można prosić o instrukcję zdjęcia radiatora - mój proc jest slot 1 i nie chcę go uszkodzić, a z tego rodzaju procka po raz pierwszy będę zciągał radiator :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 mhmm to masz w miare egzotyczny procek ;-) szukalem takiego dosc dlugo jak zmianialem i mam w obudowie fcpga wiec nie mam pojecia jak rozpakowac takiego slotowego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...