DI3S3L Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2010 witam, szukam wiatraczkow do mojego wc. zastanawialem sie nad SilverStone FM123 bo ma wysokie cisnienie statyczne ale jak sie patrzy na statystyki feser triebwerk to zawsze pisze ze max to 3.38. nie znam sie na tym a wiec prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2010 (edytowane) Machnij sobie samoróbkę : albo podaj więcej szczegółów, szczególnie jakie masz chłodnice, co chłodzisz i jakie priorytety co do WENTYLATORÓW Edytowane 2 Maja 2010 przez BuMeL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DI3S3L Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2010 chlodnica feser gtx 360. chlodze narazie tylko proca (core i7 920). pozniej kupie nowa grafe i bloczek. pompa to swiftech laing d5. blok na proca to swiftech apogee xt.wystarczy? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2010 Z lepszych polecane ostatnio Scythe Gentle Typhoon, z tańszych oczywiście Zephyr albo Scythe Slip Stream. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mis456 Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2010 Tak jak wyżej- z tańszych: http://www.skapiec.pl/site/cat/73/comp/958431#from15165 Z droższych: http://www.skapiec.pl/szukaj/w_calym_serwisie/scythe+gentle+typhoon#from15165 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DI3S3L Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2010 a co o tym o ktorym napisalem? bo te ktore mi pokazujecie to maja troche niski przeplyw powietrza ale nie wiem czy to wazne czy nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2010 Niski zakres regulacji napięcia (startowe 6V według producenta), żre dużo prądu i jest nieadekwatnie głośny w stosunku do wydajności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DI3S3L Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2010 tak wiem, ale ja nie chce miec cicho w pokoju tylko zimno :lol: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2010 skoro tak, to Ultra Kaze 3000rpm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...