Skocz do zawartości
Gość Dargas

Karta pamięci do PSP Fat

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Dargas

Witam, Chce zakupić karte pamięci do Sony PSP Fat mam na wydanie 200zł

Chciałem kupić od razu kartę pamięci MemoryStickPRODuo ale jak wiadomo w życiu nie widziałem tyle podróbek i nie mam pewności że nie kupie czasem podróbki.

Myślałem że lepiej będzie kupić taki adapter (http://www.allegro.pl/item1024163670_szybka_karta_pro_duo_16gb_adapter_przerobka_psp.html) i kupić po karcie Micro SD 8GB,czy to jest lepsze rozwiązanie ??

Proszę o szybką odpowiedzi chciałem kupić te karty jeszcze przed wycieczka

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli masz pytania odnośnie psp polecam inne forum, jako że tematyka jest odmienna mogę chyba podać linka: forum.pspoland.pl/

Co do samego problemu używam adaptera i nie narzekam działa ok, jednakże tu też łatwo o podróbkę, dlatego polecam kupić wszystko w jakimś sklepie adapter chyba w robsonie można a karty to już dowolnie, wydasz nieco więcej ale zyskasz pewność, jeśli byś chciał kupić oryginał mspd to też w sklepie ale to droga impreza, co do różnic między kartami, adapter jest nieco wolniejszy, co nie przeszkadza w graniu jedynie pliki na kartę kopiują się nieco dłużej, co z uwagi na cenę jest raczej malutkim minusem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi