Gość Dargas Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2010 Witam, Chce zakupić karte pamięci do Sony PSP Fat mam na wydanie 200zł Chciałem kupić od razu kartę pamięci MemoryStickPRODuo ale jak wiadomo w życiu nie widziałem tyle podróbek i nie mam pewności że nie kupie czasem podróbki. Myślałem że lepiej będzie kupić taki adapter (http://www.allegro.pl/item1024163670_szybka_karta_pro_duo_16gb_adapter_przerobka_psp.html) i kupić po karcie Micro SD 8GB,czy to jest lepsze rozwiązanie ?? Proszę o szybką odpowiedzi chciałem kupić te karty jeszcze przed wycieczka Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 Jeśli masz pytania odnośnie psp polecam inne forum, jako że tematyka jest odmienna mogę chyba podać linka: forum.pspoland.pl/ Co do samego problemu używam adaptera i nie narzekam działa ok, jednakże tu też łatwo o podróbkę, dlatego polecam kupić wszystko w jakimś sklepie adapter chyba w robsonie można a karty to już dowolnie, wydasz nieco więcej ale zyskasz pewność, jeśli byś chciał kupić oryginał mspd to też w sklepie ale to droga impreza, co do różnic między kartami, adapter jest nieco wolniejszy, co nie przeszkadza w graniu jedynie pliki na kartę kopiują się nieco dłużej, co z uwagi na cenę jest raczej malutkim minusem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...