Rocky Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Mam problem - mam niektore foldery z dlugimi nazwami i w DOSie wyskakuje mi nazwa costam~1 jak mozna wejsc do takiego folderu? Zaznaczam ze za cholere nie moge napisac za pomoca klawiatury tej tyldy THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 aby napisać tylde trzeba tak: Shift+~ potem spacja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 hehe :) ja mam cala ksiazke dosowa :) znaki dosowe otrzymuje sie przez przytrzymanie alt-a + cyferki na klawiaturze numerycznej..... np: alt + 126 :) i w ten sposob masz chyba jak dobrze pamietam kolo 1000 kombinacji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 a dokładnie 256 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damndog Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 no ale problem polega na tym ze masz zle ustawiona klawiature w config.sys :D i moze nie byc wcale tyldy. trzeba ustawic klawiature us lub polska programisty (chyba bylo tak). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 no ale problem polega na tym ze masz zle ustawiona klawiature w config.sys :D i moze nie byc wcale tyldy. trzeba ustawic klawiature us lub polska programisty (chyba bylo tak).Powinna być klawiatura keybord4.sys albo coś koło tego na pewno 4 dawno już nie robiłem nic w DOS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 wcześniej należy przełączyć klawiaturę za pomocą kombinacj: CTRL+ALT+F1 - potem tylda normalnie SHIFT + [' ~] z tym, że znak ~ pojawi się po wcisnięci innego klawisza w twoim przypadku [1] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...