Bushwacker Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2010 Szukam lapka w dość mocnej konfiguracji najlepiej z i3 i niezłą grafą. W gę wchodzą jedynie Toshiby :rolleyes: L500-1Q9/L505-138 lub A500-1EE Którą wybrać? Która lepiej będzie sobie radziła z lekkimi grami i multimediami? Jeśli ktoś miał styczność z tymi kartami proszę o opinię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2010 A czemu akurat Toshiby? I jaka cena? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bushwacker Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2010 (edytowane) Bo to jedyna marka z którą nie miałem problemów. W razie awarii mam szybki dostęp do serwisu :wink: i rozszerzenie gwarancji na 4 lata. Cena ~3k pln. Edytowane 3 Maja 2010 przez cekin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2010 To nie lepiej http://www.x-kom.pl/index.php?show_prod=53971 ? Serwis dużo lepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bushwacker Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2010 (edytowane) Dell nigdy do mnie jakoś nie przemawiał. Zostańmy przy Tośce ;) Bardziej interesuje mnie porównanie kart graficznych niż propozycje z kolejnymi lapkami. Edytowane 3 Maja 2010 przez cekin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 cekin: Czasy się zmieniają i różne firmy mają lepsze i gorsze okresy. Kiedyś hp były polecanymi lapkami (nx6110 anyone?) a dziś są uważane za jeden z gorszych wyborów. O ile zgodzę się, że Toshiby były super, to teraz są... ok. Ale jeśli można mieć w cenie upatrzonej przez Ciebie Toshiby odpowiadającego Della, albo Lenovo, to jest to znacznie lepsza opcja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 jw. dokładnie ... kiedyś Tośki były super a obecnie chiński plastik z butelek chyba do obudowy biorą ,straszna kaszanka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...