molar Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2010 Tej gry się raczej nie da przejść Alkochińczyk - TakaPaka.pl - Gadżety, śmieszne rzeczy, fajne prezenty na 18 urodziny - polecam poczytać pola na planszy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2010 Gralem dwa razy, raz wygralem a razem ze mna do mety doszly 3 osoby z 8 startujacych wiec nie tak zle, za drugim razem nie pamietam swojego wyniku. To temat chyba w zlym dziale, poza tym kto by nie znal tej gry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2010 Hmm... w butelkę to się już nie gra na imprezach? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2010 Staroć a poza tym wersja softcore ;]. Ja nigdy nie ukończyłem naszego hc alkochinola a grałem naście razy ;<. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2010 wersja softcore ? dojscie do mety ? hmmm Wy mleko pijecie ? ja w to gralem ze dwa razy i nikt nie dozyl polowy , tyle ze my pilismy wodke z 30 ml... ( pijesz tyle ile wurzucisz - powiedzmy wyrzucisz 3 pijesz prawie sete na raz ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 no to ta softcore wersja, tą idzie przejść ale na 20-25ml kieliszkach. Mam gdzieś warcaby i kolko i krzyżyk ale to już z 50ml wiec hardcore, jedna partia i ciężko już jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 Ja gralem w wersje zmodyfikowana na dana okazje, sami robilismy pole jakie chcielismy, a pilismy "drinki" w wersji 0,5l wodki i 0,5l soku z 50ml kieliszkow. Gralismy w 8 osob, zanim pierwsza osoba doszla do pola 20 mielismy juz za soba wypite 3l wodki, potem wszystko jakos szybko sie potoczylo, pamietam ze pod koniec gdy juz wszyscy byli w okolicach 50 ja po raz chyba 3 cofnalem sie na start i pijac 5x50 czystej "kupilem" sobie miejsce 48 i potem szczesliwym trafem dotarlem jako pierwszy do mety co przyplacilem potem... tak wiec gre da sie przejsc, ale potem trudno samemu sie gdzes przejsc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 My zawsze wersja z min 50ml kielichami i do tego przepalanka beskidzka (45%) albo gorsze rzeczy.Ja mam średnio twardą głowę i nigdy nie mogłem przejść, źle wspominam tą gre ;<. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...