shifter84 Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 Witam Mam problem z pakietem Office 2007. Otóż podczas zamykania aplikacji WORD wyskakuje mi następujący błąd: Miałem podobny błąd z PowerPointem. Jednak wyczytałem gdzieś w internecie, aby zainstalować ServicePacka do Offica. Błąd w PowerPoincie zniknął, jednak pojawił się w Wordzie i nie wiem jak sobie z tym poradzić. Drugi problem dotyczy uprawnień użytkowników. Komputer ma zainstalowaną Vistę i jest downgrade do XP Proffessional. Na komputerze jest utworzonych kilka kont użytkowników. Problem polega na tym, że gdy jeden użytkownik utworzy plik, to drugi nie może w nim nic pozmieniać (na komputerach z zainstalowanym XP bez downgradu ten problem nie występuje), a czasami nawet nie może otworzyć pliku utworzonego przez innego użytkownika. Drugą sprawą jest to, że użytkownik nie może zgrać aktualizacji do NOD32 Antivirus 4 (program został zainstalowany na koncie administratora, żadne ograniczenia nie zostały założone). Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemów. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...