Skocz do zawartości
sevenseven

Pierwsza w Polsce transmisja na żywo w 3D

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

pewnie już większości się obiło o uszy, że 15.05 C+ ma przeprowadzić transmisję w 3D z meczu ekstraklasy (którego, to będzie zależało od wyników w tabeli), a żeby większa ilość ludzi mogła skorzystać LG zapewni wybranym pubom odbiorniki 3D i zorganizuje darmowe pokazy (na które trzeba się zarejestrować na www.canalplus.pl/3d).

Piszcie jeśli macie jakieś konkretniejsze info, albo po prostu - co o tym myślicie...

Pozdrawiam;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta, chyba w pracy, w biurze LG Poland ci się obiło jak szef marketningu Ci powiedział... ;-) ale nie powiem ciekawa sprawa. Wszystko brzmi super z jednym małym wyjątkiem. Efekt zrujnuje, że będzie to mecz ekstraklasy. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta, chyba w pracy, w biurze LG Poland ci się obiło jak szef marketningu Ci powiedział... ;-) ale nie powiem ciekawa sprawa. Wszystko brzmi super z jednym małym wyjątkiem. Efekt zrujnuje, że będzie to mecz ekstraklasy. :P

Ale o co Ci chodzi? Ja tez o tym slyszalem w pracy, w technicznej stronie przedsiewziecia ma partycypowac TP Emitel, i wg mojego info ma to byc pokazywane w kilku miejscach na duzych ekranach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale o co Ci chodzi? Ja tez o tym slyszalem w pracy, w technicznej stronie przedsiewziecia ma partycypowac TP Emitel, i wg mojego info ma to byc pokazywane w kilku miejscach na duzych ekranach.

W prawie wszystkich postach tego Pana poleca on sprzęty LG. Nie trzeba być sherlockiem, żeby dojś do takich wniosków. A samo info faktycznie ciekawe. Obadałbym sobie jak to wygląda, bo uwierz mi lub nie, nawet w Szwajcarii takiego bajeru jeszcze nie widzieli. ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi