sevenseven Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 Witam, pewnie już większości się obiło o uszy, że 15.05 C+ ma przeprowadzić transmisję w 3D z meczu ekstraklasy (którego, to będzie zależało od wyników w tabeli), a żeby większa ilość ludzi mogła skorzystać LG zapewni wybranym pubom odbiorniki 3D i zorganizuje darmowe pokazy (na które trzeba się zarejestrować na www.canalplus.pl/3d). Piszcie jeśli macie jakieś konkretniejsze info, albo po prostu - co o tym myślicie... Pozdrawiam;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 Ta, chyba w pracy, w biurze LG Poland ci się obiło jak szef marketningu Ci powiedział... ;-) ale nie powiem ciekawa sprawa. Wszystko brzmi super z jednym małym wyjątkiem. Efekt zrujnuje, że będzie to mecz ekstraklasy. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sevenseven Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2010 Spoko, zaraz idę do szefa marketingu i postaram się go namówić, żeby zamiast ekstraklasy transmitowali finał ligi mistrzów - dam znać, czy się zgodził;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2010 jaki efekt że tak powiem :) poza stałymi fragmentami gry nie widzę sensu no ale ok :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 Ta, chyba w pracy, w biurze LG Poland ci się obiło jak szef marketningu Ci powiedział... ;-) ale nie powiem ciekawa sprawa. Wszystko brzmi super z jednym małym wyjątkiem. Efekt zrujnuje, że będzie to mecz ekstraklasy. :P Ale o co Ci chodzi? Ja tez o tym slyszalem w pracy, w technicznej stronie przedsiewziecia ma partycypowac TP Emitel, i wg mojego info ma to byc pokazywane w kilku miejscach na duzych ekranach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2010 finał LM na N był transmitowany w 3d... jednak wymagało to tv z obsługą tej technologii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2010 Ale o co Ci chodzi? Ja tez o tym slyszalem w pracy, w technicznej stronie przedsiewziecia ma partycypowac TP Emitel, i wg mojego info ma to byc pokazywane w kilku miejscach na duzych ekranach. W prawie wszystkich postach tego Pana poleca on sprzęty LG. Nie trzeba być sherlockiem, żeby dojś do takich wniosków. A samo info faktycznie ciekawe. Obadałbym sobie jak to wygląda, bo uwierz mi lub nie, nawet w Szwajcarii takiego bajeru jeszcze nie widzieli. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...