Racuch Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2010 ok. 4.00 głowy nie dam jak zwykle jest to tzw. gala ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2010 Na bet at home pisze ze 4.00 hmm... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 Tanio skórę sprzedał. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 (edytowane) I po walce. Nic specjalnego, Pudzian padl w tej 2 rundzie jak kamien. Niech lepiej tanczy z gwiazdami, na lodzie, spiewa czy co tam innego w polsacie czy tvnie, bo walk MMA sila nie wygra ; d Edytowane 22 Maja 2010 przez reaktiv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 już sam hymn zapowiadał porażkę... n.c. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 (edytowane) http://www.youtube.c...v=5VTK2mqXR-0 :lol: :lol: :lol: co do pudziana to smieszna walka... totalnie nie mial pomyslu co takiemu duzemu kolesiowi mozna zrobic oprocz sciagniecia spodenek ;) kiedy to zrozumial postanowil sie polozyc i dostac wp******l... cfaniak myslal, ze kilka razy klepnie i sylvia przestanie nap*****c, a sedzia przerwie walke. "Troche" sie pomylil :wink: Edytowane 22 Maja 2010 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 I po walce. Nic specjalnego, Pudzian padl w tej 2 rundzie jak kamien. Niech lepiej tanczy z gwiazdami, na lodzie, spiewa czy co tam innego w polsacie czy tvnie, bo walk MMA sila nie wygra ; d Dobrze że smacznie spałem i nie oglądałem tej walki. Miałem świadomość tego że przegra, ale nie myślałem że już w 2 rundzie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 (edytowane) Zła taktyka, chciał przerwócić Sylvie i stracił na tym mase energii. Nie chcę się jakoś specjalnie wypowiadać bo doświadczenia w MMA nie mam, ale Pudzian nie wie za bardzo jak zaczynać walkę. Na plus jest to, że nie był aż taki zmęczony w pierwszej rundzie jak podczas walki z kitajcem, więc kondyche poprawił. W drugiej rundzie już było z jego wytrzymałością gorzej i padł, a w parterze bronić się za bardzo nie umiał. Edytowane 22 Maja 2010 przez OCM4n14k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 Taktyka?? Zero taktyki, Mariusz nie mial zadnego pomyslku na ta walke... Dopuki nie zdobedzie wiekszego doswiadczenia w ringu, to nic wiecej nie zwojuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 Porwał się z motyką na słońce to musiał w końcu się położyć. Według mnie powinien potrenować na mniejszej lidze i jak każdy piąć się powoli w górę, byleby Sylvia nie przeszedł na emeryturę przed rewanżem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 Tak Pudzian powinien walczyc: http://www.youtube.com/watch?v=REclaxv3K-8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 A jaki ma miec pomysl na walke skoro nie potrafi bic z piesci, ani dzialac w parterze ;) nawet jak brzuchem kogos przygniecie (przyklad z kawaguchim) to nie wie co dalej zrobic... Kiedy pudzian zdobedzie wieksze doswiadczenie w ringu, bedzie musial przejsc na emeryture, bo tak go po drodze poobijaja ;) w stojce nie ma wiekszych szans z ogarnietymi i agresywnymi przeciwnikami, a to mimo wszystko najwazniejszy element walki... ale nie oszukujmy sie - nigdy nie bedzie tez brazylijskim judoka, ktory skacze przeciwnikowi na nogi, zeby po chwili go nimi oplatac ;))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 (edytowane) Gdzieś już czytałem, że Sylvia ma strasznie słaby łeb, gdyby Pudzian wystrzelał go chociaż z dwa razy po gałach to jest duuża szansa, że by wygrał. Szkoda, że nikt tego arta Pudzianowi nie pokazał przed treningiem ;d zamiast łamać kości sparing partnerom dostałby worek do boksowania ;d Edytowane 22 Maja 2010 przez BuMeL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 OT IMO Japoniec powinien dostać pas Mameda. EOT Pudzian w następnej walce przegra. A nie mówiłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 No jasnowidzem niestety nie jestes ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 (edytowane) Jakby ktoś nie widział... zaczyna się od końcóweczki :oops: - http://www.youtube.com/watch?v=wMPRey_-Btg#t=8m20s edit: http://www.youtube.c...v=5VTK2mqXR-0 Przynajmniej pani Edyta G. będzie miała na + a propo wykonania hymnu :D :wink: Masakra | : Edytowane 22 Maja 2010 przez metal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 (edytowane) Zwiastunem porazki byl juz sam hymn... A kariera pudziana w mma potoczyla sie zle przez pierwsza walke do ktorej dojsc nie powinno. Dostal leszcza ktory dodal mu skrzydel. Pudzian jest glupi moim zdaniem, dobrze wie ile ciezkiej pracy i czasu kosztowalo go dojscie w strongmanach do takiego sukcesu jaki osiagnal. A teraz nagle mysli ze po 2 walkach w mma moze walczyc z najlepszymi. Podobno po walce mowil ze kibice jeszcze o nim uslysza... Ciekawe jak bedzie sie nazywal ten nowy show :wink: Edytowane 22 Maja 2010 przez Carson 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 to było do przewidzenia, Pudzian porwał się na za wysoką wodę i tak się skończyło, na koncu Sylvia skopał go jak małą dziewczynkę, duma Pudziana musiała ucierpieć mocno :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 a ja i tak go tam lubie, taki nasz czlowiek renesansu ha ha :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 wystarczyło by Pudzian zrobił tak no ale brak doświadczenia robi swoje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 Mi normalnie brakło słów. Czy ktoś mu czegoś dosypał do herbaty że tak zamulał... To miała być ta zmiana o 180 stopni? (tak mówił Pudzian u Szymona Majewskiego). Dlaczego nie atakował tak jak Najmana, czemu starał się walczyć jak pro, mimo że i tak nie wiedział co zrobić w parterze, tak jak już pisaliście, nie miał pomysłu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2010 Czego wy oczekiwaliście, sylvia to nie najman. I dobrze ze dostal baty, za te swoje wywyszanie sie. Boje sie pomyslec co by z nim zrobil fedor. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZAKIEL Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2010 Dziennikarz:Witamy Panstwa dziś w programie kawa czy herbata naszym gościem jest Mariusz "Kompromitacja" Pudzianowski, tzn przepraszam za przejęzyczenie - Mariusz "Pudzian" Pudzianowski, witam naszego gościa! PUDZIAN: Witam DZ: Czy po przegranej nie uważa Pan ze za wczesnie było rzucać się na głęboką wode? PUDZIAN: Yyyy. ale ja umiem pływać. DZ: Eh. To była taka metafora, chodziło mi.. PUDZIAN: Meta-co? znaczy coś jak Metanabol ...aaaa to wiem o so chozi. DZ: to może przejdźmy do następnego pytania - z czego był Pan najbardziej niezadowolony podczas ostatniej walki? PUDZIAN: Z hymnu - powinien śpiewać go mój brat. DZ: miałem na myśli raczej Pana walkę, jakąś lepszą taktykę, ludzie zarzucają Panu że nie użył Pan głowy, że nie miał Pan pomysłu na walkę. PUDZIAN: Ale ja używam głowy...jem niom. DZ: No dobrze w takim razie wie Pan z kim będą następne pojedynki? PUDZIAN: Mój brat - on jest moim meneżerem - doradza mi żeby to był też ktoś znany, ktoś z kim miałbym jakieś szanse by wygrać i się wybić w światowym rankingu. DZ: Czyli kto? PUDZIAN: Mam już ustawione dwie następne walki: Piersza bendzie z Cichopkiem, a druga z Wojewódzkim. DZ: Hmmm. A jacyś bardziej wymagający przeciwnicy? PUDZIAN: Tak tak brat juz wszystko zaplanował, potem bedom bracia Mroczkowie, zobaczycie pokonam ich fszystkich i bede Mistrzem Śfiata. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2010 (edytowane) Nie lubie pudziana ale takie teksty to raczej poziom gimnazjum. Edytowane 24 Maja 2010 przez Carson 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drainer Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2010 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=GvmoN7NBnNc zmiażdżyła mnie reklama tego programu dzisiaj na tvn turbo. ważne żeby tanio skóry nie sprzedać (; Edytowane 24 Maja 2010 przez Drainer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2010 http-~~-//www.youtube.c...h?v=GvmoN7NBnNc zmiażdżyła mnie reklama tego programu dzisiaj na tvn turbo. ważne żeby tanio skóry nie sprzedać (; Genialny ! Zupy nie solimy bo śnieg był z solą :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2010 Mi normalnie brakło słów. Czy ktoś mu czegoś dosypał do herbaty że tak zamulał... To miała być ta zmiana o 180 stopni? (tak mówił Pudzian u Szymona Majewskiego). Dlaczego nie atakował tak jak Najmana, czemu starał się walczyć jak pro, mimo że i tak nie wiedział co zrobić w parterze, tak jak już pisaliście, nie miał pomysłu. Jakby zaatakowal jak Najmana to walka zakonczylaby sie w pierwszych sekundach, tuz po pierwszym sierpie Tima. Nie porownojcie walk Najman i reszta, bo kim jest Najman? Mistrzem wykreowanym przez polsat? Wiekszosc zawodnikow MMA to starzy wyjadacze w roznych stylach walki, oni juz wiedza co sie dzieje na ringu i czego nalezy sie spodziewac oraz jak dzialac. Pudzian moze i ma zapal ale brak mu wlasnie tego "ogrania" na ringu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2010 Oberwie raz, drugi i będzie wiedział jak wykorzystać swoją siłę. Tyle, że po porażce z Sylvią zachowuje się jak mała dziewczynka, która dostała kopa w tyłek i palec w oko od starszego brata, nie potrafi się przyznać, że jest niedoświadczony i wymyśla historie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 Wg tego Niesamowity plan Mariusza Pudzianowskiego! Chce robić... , Mariusz magistra robi :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2010 co w tym dziwnego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...