Tormentor Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2010 Mam taki problem: po wyłączeniu monitora, system często mieli coś na dysku (czasem powodując bluescreeny). Po ponownym włączeniu okna są zmniejszone pod niższą rozdzielczość, podobnie z ustawieniem ikon na pulpicie. Czasem wypieprzy się pasek zadań. Sprawdzałem na dwóch kartach graficznych (niestety na tym samym chipie). System: Windows 7 x64 Grafa: GF 7600GS, najnowsze sterowniki (sprawdzałem już różne) Monitor: Samsung 215TW podłączony przez DVI. Myślę, że reszta hardware'u tu nie ma znaczenia, ale jak trzeba, to podam. Na tej samej konfiguracji i Viście x64 nie było żadnych problemów. Skanowałem dyski Avastem i nic nie wykrył. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Len1o Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2010 Dziwne na viscie nie było tego problemu to zainstaluj z powrotem. Albo weź zeskanuj sobie jeszcze dysk ad-aware i skanerem online Error - ActiveScan 2.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...