Skocz do zawartości
bleee1988

gf 9600 gt pasywna-problem

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam problem ze swoją kartą graficzną. Mam już ja około roku i mam taki problem że strasznie słabo sie spisuje w grach, nie wiem czemu tak się dzieje. Początkowo miałem ją pod zasilaczem 400 W :( później zmieniłem na 650W Chieftec i nadal jest to samo. Co może być przyczyną tego ów stanu?? Czytałem o tej karcie że ma duże możliwości lecz u siebie ich nie widzę. Dodam że zamontowałem chłodzenie, bo jak wiadomo grzała sie do 100 stopni i komp padał! Teraz w stresie nie przekracza 50.

Jeszcze bym zapytał o fps, fps spadają mi w grach FPS typu CS CZ itp podczas akcji strzelania się z kimś, lub jak widze duży obszar mapy przed sobą. to fps mi lecą do 30-40. Próbowałem wszystkiego. Dziesiątki tematów na forach i nic nie dało sie naprawić, nic nie instalowałem ostatnio, żadnych wirusów, trojanów itp, nie wiem co mogę jeszcze powiedzieć. Nawet po formacie kompa nie wyciaga mi 100 fps stabilnie, tylko skacze i skacze.... :///////

konfiguracja

Celeron D 336 2.8 Ghz, 2 GB ram, Nvidia geforce 9600 GT Gigabyte 512mb szyna 256 bit pasywna z zamontowanym chłodzeniem, zasilacz Chieftec 600 W, 1wiatrak w obudowie

Temperatury: spoczynek

Procek ~43 CPU fan ~1700 rpm

Grafa ~40

Dysk ~60 !

Płyta główna ~42

Stres

Procek ~63!

Grafa ~43

Dysk ~62!

Płyta ~45

HELP!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...