tso Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 (edytowane) Witam! Mam mały problem, otóż postanowiłem sobie zamontować kartę dzwiękową (do tej pory korzystałem z zintegrowanej). Jednak wystąpiły komplikacje, slot na kartę dzwiękową jest zbyt blisko karty graficznej i po paru minutach grafika się przegrzewa i komputer się zawiesza. Można coś na to poradzić? Widzę, że zrobiłem mała gafe i pomyliłem troszkę działy. Więc jak jakiś admin by mógł to prosiłbym o przeniesienie we właściwie miejsce. Edytowane 6 Maja 2010 przez tso Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mookie Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2010 Jeśli nie da się zamontować karty muzycznej w innym slocie by grafika miała więcej przestrzeni to pozostaje Ci pokombinować z chłodzeniem grafiki zakładając albo referencyjny wydajniejszy cooler lub montując dodatkowy wiatrak np. 80mm dmuchający na grafikę - montaż według własnego pomysłu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...