wardow Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 (edytowane) Witam zmieniła mi się strona z wynikami wyszukiwania w Google.Dodam że jest to dosyc irytujące i po oczah wali ;/ jak usunąć ten lewy boczny pasek ?dodam że już czyściłem śmieci z przeglądarki i nic to nie dało.;/ wygląda to tak link http://img9.imageshack.us/img9/7683/beztytuuxyc.jpg Edytowane 6 Maja 2010 przez wardow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 To jest standardowy wygląd Google'a od dzisiaj, więc nie wiem jaki sens był w czyszczeniu śmieci z przeglądarki. Zawsze możesz spróbować Dragonflyem wyczaić element i wywalić go CSSem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wardow Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 Dzięki za odpowiedź :) pokombinuje a jak nie to będe musiał się przyzwyczaić. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2010 Google - stara wersja Ew. jeszcze zostaje Google Classic for Greasemonkey lub jeden z wielu innych skryptow do Greasemonkey, ktory robi mniej wiecej to samo, jest tam teraz tego pelno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...