liechmaster Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 mam problem (jak kazdy piszacy na forum :) ) mam tuner lifeview flyvideo98 i chce zgrac cos z video i zanic w swiecei nie moge tego skonfigurowac //depresja . tuner ma wyscie s-video podlaczam kabel drugi koniec euro podlaczam do video i .. nic :( nie ma obrazu czy ktos ma moze taki tuner i "bawil" sie w zgrywanie z video? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 jak podlaczysz video do wejscia svideo i odpalisz jakis film a na kompie wlaczysz zeby jako zrodlo obrazu bylo wejscie svideo a nie tuner to jest obraz? jak nie tzn ze przejsciowka jest nie taka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 w tunerze mam tylko jedna opcje AV (brak obrazu) a i na karcie jeste jescze line-in ale to chyba dzwiek? (wyglada jak chinch) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 w tunerze mam tylko jedna opcje AV (brak obrazu) a i na karcie jeste jescze line-in ale to chyba dzwiek? (wyglada jak chinch) AV to wlasnie to, skoro brak obrazu tzn ze przejsciowka jest nieodpowiednia lub popsuta. Tak line in chinch to dzwiek, sam tak mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 hmm to dziwnie, bo jest tak: kupilem kapel composite-copmostie (do wyjscia tv out z grafy) do tego koncowke euro-scart-copmostite , svideo , l-r audio i podlaczylem (do gf3) i dziala (tvtoolem trzebabylo zmienic compostie na video aby byl kolor) wiec kabel i koncowka raczej dobra do karty dolaczony byl kabel svideo-svideo i tego uzylem aby podlaczyc video(+przesciwka euro-svideo) i nie dziala :( , probowale tez miedzy przesciwke wstawic kabelek svideo-composite ale tez nie pomaga //depesja czy to moze byc wina video? (model dosc stary ale dobry) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Sprawdz jeszcze svideo-svideo jak masz mozliwosc, jesli nie pojdzie to albo wejscie popsute albo cos driver lub program nie taki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 heh jak mam sprawdzic sv-sv skoro w video mam tylko euro-scarta? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 heh jak mam sprawdzic sv-sv skoro w video mam tylko euro-scarta? Dlatego napisalem "jak masz mozliwosc", moze pozycz od kogos video. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 rozwiazalem problem :D otoz kupilem przesciowke euro -svhs ale taka z przelacznikiem sygnalu (input /output) i teraz dziala ! jak chce ogladac na tv cos s kopma to daje na imput a jak zgrywac z magnetowidu na koma to daje output czyl problem twkil w tym ze moja stara przejsciowka obslugiwala tylko sygnal w jedna strone :( temat uwazam za zamkniety :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 To jeszcze skorzystaj z http://btwincap.sourceforge.net/ (chyba obsluguje Twoja karte ale lepiej sprawdz na stronie albo doswiadczalnie) zeby zrzucac w wysokiej rozdzielczosci bez problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sammy Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 ja bym chcial sie dowiedziec jakim programem zgrywasz z karty tv na hd bo mam taki sam tuner i nie moge znalesc dobrego programu a ten standardowy to albo zgrywa mi glos albo obraz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 ok :D thx zobaczymy co sie da z tym zrobic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 ja bym chcial sie dowiedziec jakim programem zgrywasz z karty tv na hd bo mam taki sam tuner i nie moge znalesc dobrego programu a ten standardowy to albo zgrywa mi glos albo obraz Ja uzywam BorgTV lub VirtualDub ale mam AverMedie. Kliknij na glosniczek przy zegarku Opcje/Wlasciwosci/Nagrywania i wybierz Line In lub Mic In zalezy gdzie dzwiek wchodzi. Oraz wlacz nagrywanie dzwieku w sofcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 ja bym chcial sie dowiedziec jakim programem zgrywasz z karty tv na hd bo mam taki sam tuner i nie moge znalesc dobrego programu a ten standardowy to albo zgrywa mi glos albo obraz Ja uzywam BorgTV lub VirtualDub ale mam AverMedie. Kliknij na glosniczek przy zegarku Opcje/Wlasciwosci/Nagrywania i wybierz Line In lub Mic In zalezy gdzie dzwiek wchodzi. Oraz wlacz nagrywanie dzwieku w sofcie. FreeVCR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 ja uzywam virtualdub Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...