Lysyn Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Ok czas mojego LC dobiegl konca. Przesiadam sie na AC i mam nadzieje,ze nie bede zalowal. "Wodowanie" samego CPU nie ma wiekszego sensu a i powoili, nawet moja cicha pompa, zaczyna draznic moje ucho. Cooler jaki kupilem to NZXT Havik 140 - z recek wynika,ze jest wydajny i cichy - zobaczymy co potrafi. Daj znac po testach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Spoko, jutro potestuje i napisze wrazenia. Najbardziej czekam na memki od samsunga,zeby je puscic na 2133 MHz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Szkoda że kolejny użytkownik zdradza LC na rzecz AC ale cóż im człowiek starszy tym mniej się chce grzebać. btw będzie jakaś wyprzedaż twojego WC?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2012 (edytowane) Tak sprzedaje wszysrtkie klocki, ale ja mieszkam w uk ;) No niestety wlasnie o grzebanie mi chodzi rowniez.Nie mowie,ze nie wroce do tego za jakis czas, juz zapomnialem jak wentyle wyly w coiolerze,zeby schlodzic |Proca po OC :P Ale robie je lepsze i wydajniejsze, wiec miejmy nadzieje ;) Edytowane 19 Kwietnia 2012 przez Blackwhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 (edytowane) Na razie tylko jedna fota: Uploaded with ImageShack.us Pamieci mnie rozwalaja po prostu - kreca sie jak glupie. A jesli chodzi o chlodzenie to jestem mega zadowolony. Edytowane 21 Kwietnia 2012 przez Blackwhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Rory za posta pod postem. Ok LC gone: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Wielka buda się będzie marnować przy AC :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Tez o tym samym pomyslalem i nie wiem jaka kupic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Pamieci mnie rozwalaja po prostu - kreca sie jak glupie. A tak konkretnie to jakie to pamięci i jak bardzo są głupie :wink: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2012 (edytowane) Pamieci to Samsung Green DDR3 PC3-12800C11 1600MHz 30nm. A jak na takie memki to: robia 2133 MHz na C10 i 1.45v - tak z glupia ustawilem, bo nie mialem czasu sie bardziej pobawic. Pewnie zrobia C9 przy 1.5v i 2T - ale to do potwierdzenia.Jako mam SB to wiecej jak 2133 nie da rady, ale na innych forach ludzie robia nawet 2600, a z palcem w d.... robia 2400 C11 na 1.5v 2T ;) Edytowane 25 Kwietnia 2012 przez Blackwhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 A nie wiecie gdzie w PL mozna dostac takie ramy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 (edytowane) nei mam pojecia szczerze mowiac. Potestowalem dalej i 1600 robia na C9 i 1T z napiueciem 1.3v - nie wiem czy jest sens schodzic nizej. Co dziwne to jak robilem Pi 1M to po podniesieniu samych panmieci z 1600 na 2133 wynik spadl, ale za to jak podkrecilem proca na 5 GHz i pamieci na 2133 to wynik skoczyl i to ladnie. ( w porownaiu do 5 GHz i 1600 MHZ) 2133 MHz robia z C10 i 1T na 1.45v Edytowane 27 Kwietnia 2012 przez Blackwhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 nei mam pojecia szczerze mowiac. Potestowalem dalej i 1600 robia na C9 i 1T z napiueciem 1.3v - nie wiem czy jest sens schodzic nizej. Co dziwne to jak robilem Pi 1M to po podniesieniu samych panmieci z 1600 na 2133 wynik spadl, ale za to jak podkrecilem proca na 5 GHz i pamieci na 2133 to wynik skoczyl i to ladnie. ( w porownaiu do 5 GHz i 1600 MHZ) 2133 MHz robia z C10 i 1T na 1.45v To zobacz 2133 na c9 PS. A morzesz takie ramy wyslac mi do pl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 To zobacz 2133 na c9 PS. A morzesz takie ramy wyslac mi do pl? Jasne,ze moge.Nie wiem ile wysylka, ale mysle ,ze kolo £10 najprostsza, bez trackingu i podpisu. A c9 sprbuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...