Skocz do zawartości
Gulgoi81

Obudowa Full Tower do 700 złotych:)

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam obudowy Full Tower cos pokroju Negus Edge cenowo max do 700 złotych. W sumie to przekonany jestem do niej ale nie jestem pewny co do chłodzenia tej obudowy.

Może macie jakieś alternatywy?

Na chwile obecna mam budę NZXT Zero ale jest już za mała i dlatego szukam nowej. Chłodzenie w niej jest moim zdaniem dobre więc miło będzie jeśli następna będzie będzie miał podobne wyniki pod tym względem.

Wiem jest podobny temat z września poprzedniego roku ale jest on zamknięty więc zakładam nowy…

Zależy mi na :

• Full Tower.
  • Brak okienek i świecących elementów obudowy.
  • Dużo miejsca dla karty graficznej.
  • Dobra wentylacja.
  • Opcjonalnie wycieszenie budy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy da się w tej obudowie bez problemu zmienić kierunek wentylatorów przy suficie, tak by wyciągały gorące powietrze z obudowy? Skoro wpada ono przez przód i podłogę, to rozsądnie powinno wychodzić górą i tyłem. Te oryginalne 230 mm wentylatory są ciche? A co z kurzem? Filtry skutecznie blokują mu dostęp do środka obudowy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy da się w tej obudowie bez problemu zmienić kierunek wentylatorów przy suficie, tak by wyciągały gorące powietrze z obudowy?

Osobiście nie ruszałem, ale technicznie to wykonalne.

Te oryginalne 230 mm wentylatory są ciche? A co z kurzem? Filtry skutecznie blokują mu dostęp do środka obudowy?

Mnie tam nie przeszkadzają :>

Filtry skutecznie blokują mu dostęp do środka obudowy?

U góry i z tyłu nie ma filtrów - te u dołu i przodu dają rade bez problemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi