Skocz do zawartości
adi12345

chłodzenie wodne do 1200zl

Rekomendowane odpowiedzi

obudowa będę dobierał później, teraz będzie to w starej niefirmowej ale dużej ,tak ze to nie blokuje,o bloku na karcie myślałem ze ten starczy XSPC Razor 5970 :: ..:: Angela.pl ::.. ?A reszta?nie zależy mi kompletnie na wyglądzie! Ma być wydajnie ale jak by się dało to nie najdrożej, max 1400zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzięki za odpowiedz PaVLo! Obudowa to bym wybrał z tych - Cooling.pl : Antec Gamer Twelve Hundred [ANT095] - 699.00PLN albo ta - Cooling.pl : Cooler Master ATCS 840 RC-840-KKN1-GP - czarna [CM083] - 689.00PLN ale chyba antec lepszy do wc? Nie napisałem w pierwszym poście ze procek chodzi na 4g- v core 1,38v potrzebuje do tego karta-jet napięcie na rdzeniu 1,28- zegary 950/1230 i to myślicie wystarczy ten blok na gpu XSPC Razor 5970 :: ..:: Angela.pl ::.. i ten co podał PaVLo na cpu?

Edytowane przez adi12345

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ta pompka była by dobra? Pompka Laing DDC 1 RT z Topem OCLabs (1042841728) - Aukcje internetowe Allegro czy za słaba?A jak by dał te obudowę Cooling.pl : Cooler Master ATCS 840 RC-840-KKN1-GP - czarna [CM083] - 689.00PLN i do tego chodnice na dach Phobya G-Changer 360 ver. 1.2 Black :: ..:: Angela.pl ::.. .Dlatego myślę o tej obudowie bo może będzie w niej ciszej niż w w tej Cooling.pl : Antec Gamer Twelve Hundred [ANT095] - 699.00PLN a na ciszy mi zależy!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam Antec'a 300 i R5870 wchodzi mi bez problemu. Dyski zamontowałem na samym dole (na wysokości zasilacza), a radek wchodzi lekko w zatokę.

PS> Zawsze można umieścić dyski w szynach 5.25" ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi