zarembapiotr Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 otoz dzisiaj dostałem moja klawiature logitech g15.i mam kilka pytan.Jak ustawic by na tym ekraniku cokolwiek innego pisalo niz duze G15 ? ;p.tam za klawiatura obok tego ekraniku sa 2 wejscia usb - na co to sa wejscia ? nie mialem zadnego kabla w zestawie.i ostatnie pytanie - podswietlenie klawiszy tylko na pomaranczowy ? prosze o odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Answer Te 2 złącza USB to hub. Jest maj i userzy robią się leniwi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zarembapiotr Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 i tak nadal nie wiem do czego sa te usb :< oraz jak ustawic cokolwiek w tym ekraniku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Uruchom mózg, otwórz instrukcję i zainstaluj soft. USB – Wikipedia, wolna encyklopedia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zarembapiotr Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 dobra juz prawie wszystko mam tylko teraz nie moge znalezc czy mozna inny kolor klawiszy niz pomaranczowy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maras2574 Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Witam.Przede wszystkim zainstaluj stery do niej (najlepiej ściągnij najnowsze ze strony producenta).Na wyświetlaczu powinieneś mieć m.in.zegar,monitor wydajności czyli użycie w danej chwili procka i ram,odliczanie i stoper.Wyświetlacz współpracuje z niektórymi grami np. Battlefield Bad Company2,z programem CoreTemp gdzie pokazuje temp procka,taktowanie,napięcie.To tylko kilka bajerów które klawa posiada.Tak,kolor jest tylko pomarańczowy.Ja ją mam ok 2 lat i żadnych problemów.Ogólnie jestem z niej bardzo zadowolony,nie zamieniłbym na żadną inną.Idealna do grania w nocy.Acha,z tyłu te usb,ja mam tam wpiętą mysz Logitech G5,ale np.podłączyłem kierata Logitech G25 i porty nie dawały rady,kierownica potrzebuje jednak więcej prądu niż np.właśnie mysz.A,jeszcze coś,po zainstalowaniu sterów powinieneś mieć na pasku zadań Profiler klawiszy dla urządzeń serii G firmy Logitech.Tam masz jeszcze pełno różnych ustawień.Mam nadzieje że pomogłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kroku Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2010 Jeśli używasz mirandy to jest wtyczka pozwalająca zamienic ekran na klawiaturze w coś na kształt okna rozmowy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...