Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

otoz dzisiaj dostałem moja klawiature logitech g15.i mam kilka pytan.Jak ustawic by na tym ekraniku cokolwiek innego pisalo niz duze G15 ? ;p.tam za klawiatura obok tego ekraniku sa 2 wejscia usb - na co to sa wejscia ? nie mialem zadnego kabla w zestawie.i ostatnie pytanie - podswietlenie klawiszy tylko na pomaranczowy ? prosze o odpowiedzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.Przede wszystkim zainstaluj stery do niej (najlepiej ściągnij najnowsze ze strony producenta).Na wyświetlaczu powinieneś mieć m.in.zegar,monitor wydajności czyli użycie w danej chwili procka i ram,odliczanie i stoper.Wyświetlacz współpracuje z niektórymi grami np. Battlefield Bad Company2,z programem CoreTemp gdzie pokazuje temp procka,taktowanie,napięcie.To tylko kilka bajerów które klawa posiada.Tak,kolor jest tylko pomarańczowy.Ja ją mam ok 2 lat i żadnych problemów.Ogólnie jestem z niej bardzo zadowolony,nie zamieniłbym na żadną inną.Idealna do grania w nocy.Acha,z tyłu te usb,ja mam tam wpiętą mysz Logitech G5,ale np.podłączyłem kierata Logitech G25 i porty nie dawały rady,kierownica potrzebuje jednak więcej prądu niż np.właśnie mysz.A,jeszcze coś,po zainstalowaniu sterów powinieneś mieć na pasku zadań Profiler klawiszy dla urządzeń serii G firmy Logitech.Tam masz jeszcze pełno różnych ustawień.Mam nadzieje że pomogłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi