Grzechu Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Czesc W koncu moge zaprezentowac beta wersje mojego moda. Mam nadzieje, ze wam sie spodoba choc nie moge oczekiwac ze wszytskim bedzie to odpowiadalo ale wazne ze mi sie podoba bo to moja buda. Oto fotki: Niestety nie posiadam zdjec w nocy, na ktorych byloby widac oswietlenie, ale juz niedlugo jak dokoncze modowac to zapodam. Prosze o komentarze. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 O, pralka ;) Żartuję. Załkiem ciekawie wyszło. Ja wciąż nie mam pomysłu na kaszałt okna, jak się zabiorę za moda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Coolturka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Nie jest żle, fajny ten wzorek na około szyby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Co ty Elektron, fajny to jest wzorek na górze budy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Radar??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Radar???:?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Co ty Elektron, fajny to jest wzorek na górze budy :)Tesz racja. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Tu macie jeszcze jedna fotke robiona w dzien i to dlatego takiekie slabe to oswietlenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 no no - podoba mi sie - szczegolnie ta obwodka na okolo okna wypasnie wyglada - estetyczna robota - czym to malowales??? szablon i spray ??? zrob zdjecie jak jestt ciemno , aby mozna bylo looknac jak podswietlona wyglada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 no no - podoba mi sie - szczegolnie ta obwodka na okolo okna wypasnie wyglada - estetyczna robota - czym to malowales??? szablon i spray ??? zrob zdjecie jak jestt ciemno , aby mozna bylo looknac jak podswietlona wyglada podlaczam sie do pytania jak ten wzor zrobiles wokol okna??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 hehehe przyjzalem sie bardziej zdjeciom i widze ze to jest naklejane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 hehehe przyjzalem sie bardziej zdjeciom i widze ze to jest naklejaneCo nie zmienia faktu, ze fajnie wyglada :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 B3T0N zgadles jest to folia samoprzylepna, jak zauwazyliscie dosc estetycznie wycieta :wink: . Nie chcialem tego robic farba, gdyz wiem ze moze mi sie ten wzorek znudzic, a zrobienie czegos takiego trwa lacznie z projektem jakies 30-50 minut. Koszt takiej folii to ok. 2zl. Przymierzam sie do zrobienia czegos na szybce, ale niech to zostanie tajemnica 8) Pozdro. UPDATE co do nocnych zdjec to narazie nie moge gdyz musialbym zrobic kilka rzeczy jescze, zeby wygladalo to estetycznie, a zreszta nie chce tyle razy aparatu pozyczac od sasiadki, ale pod koniec przyszlego tygodnia bedzie na pewno finala juz wersja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Nikt wiecej sie nie wypowie, nie ma zadnych uwag, porad :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 No nooo.... Mi sie podoba :D I mam pytanko: ten wzorek na wierzchu to co to jest(logo jakies, czy cos- nie widzialem jeszcze :) )? Szkoda ze tego nie wyciales (podswietlone to by dopiero wygladalo :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 wypas modzik :) taki wzorek co masz na gorze budy to ja mam na zeszycie :D :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Ten górny wzorek przypomina mi wzór z zeszytu Herlitza :D Ale naprawde ładnie prezentuje się to okienko z tymi "płomieniami". Ale na nóżkach, to wzór dałbym na odwrót. Ogólnie bardzo fajana budka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 wypas modzik :) taki wzorek co masz na gorze budy to ja mam na zeszycie :D :twisted: Ja mam taki na piorniku :D dlatego tez go kupilem - bardzo mi sie podobal. A co do wzorku wokol okna - sam to wymyslilem (chyba) zreszta mozecie zobaczyc na mojej stronie www projekt ktory ma rok jeszcze do starej obudowy. Tego wzoru nie chcailem wycinac, gdyz tak jak wspomnialem moglby mi sie znudzic i co wtedy :?: , a naklejke zawsze moge zmienic rowniez na inny kolor. PS widze ze moja buda sie podoba - ciesze sie bardzo. Jesli wyjdzie to co planuje zrobic na szybce to dopiero bedzie wypas. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Noooooooo.... Podoba mi się boczek - ta nakleja wokól okna zajebiście wygląda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Zawodowstwo :D mam pytanie, płomienie ciołeś z jednego kawałka folii czy jak ? p.s zrób coś z nóżkami bo są ochydne. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 ee nużki są lux wszystko jest lox:) tylko słabo podswietlenie widdac ale może w nocy jest lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 ee nużki są lux wszystko jest lox:) tylko słabo podswietlenie widdac ale może w nocy jest lepiej THX Oj w nocy to jest luxus - skoncze moda i zobaczycie :wink: . Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Zawodowstwo :D mam pytanie, płomienie ciołeś z jednego kawałka folii czy jak ? p.s zrób coś z nóżkami bo są ochydne. pozdro Kupilem kawalek 40x60cm pociolem go na 3 czesci, a z dwoch zrobilem takie same wzory, tylko odwrocone. Uznalem ze naklejenie tak duzego wzoru bedzie za trudne wiec jest 2 czesciach. A nozki mi sie podobaja, ale moze w przyszlosci cos z nimi zrobie jak sie znudza. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 :( :( :( No niestety nie mialem czasu dokonczyc moda (dziewczyna, szkola) i jesli ktos czekal, a mam nadzieje ze tak to poczeka do czwartku wzglednie piatku. Pozdro i sory za "niewywiazanie sie z terminu" :wink: Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 W sumie nie takie trudne, a jaki czadowy efekt :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 No nie jest to zbyt trudne - musze przyznac, ale troche wyobrazni tez trzeba miec bo bez tego nawet jesli ma sie projekt to nie jest to latwo wykonac - ja to zrobilem bo mi sie podobalo, wiedialem ze potrafie to zrobic (potrafilbym wiecej, ale to pozniej) :wink: , i koszty tez nie sa wyskokie, powiem wiecej sa bardzo niskie w porownaniu z innymi modami. Niestety moda nie mam skonczone z powodu braku czasu, ale przyszly tydzien na BANK bedzie full wersja. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Cześć. Po 4 miesiącach (jak dobrze licze) chciałbvym w końcu pokazać jak wygląda moja buda z oświetleniem. Mogłem zrobic to wcześniej, ale od końca czerwca moje życie zmieniło się diametralnie - niestety na gorsze i ni chciało mi się robić nic. Więc fotki dopiero teraz. Sory za wielkość - kompresowałem jak mogłem I za jakość - mój cyfrak nie łapie coś tegośwaitła dobrze. Więc tak: Śwaitło białe Światło czerwono - niebieskie Światło czerwone No i niezbhyt udane zdjęcie loga, które wymyśliłem - równiez niezbyt udane, ale chciałem zobaczyć jak wyjdzie I jak sądzicie - nie jest jeszcze tak źle nie? :D A jak wspominałem wcześniej oświetlenie to moszt w granicach 20zł :D :twisted: więc nie oczekujcie hiper blasku, ale powiem że w rzeczywistości wygląda duzo lepiej :D Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Spoko! Jednolite oswietlenie calej budy. Sprobuj podzielic to na 2 kolory! Ogólnie jakosc(jasnosc)/cena na wybitnym poziomie! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Grzechu, fajny modzik, a ten motyw na gorze budy mam na piorniku, niezły wzorek. Pozdro, Fredziu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...