Skocz do zawartości
Grzechu

TERAZ Grzechu - obudowa

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc

W koncu moge zaprezentowac beta wersje mojego moda.

Mam nadzieje, ze wam sie spodoba choc nie moge oczekiwac ze wszytskim bedzie to odpowiadalo ale wazne ze mi sie podoba bo to moja buda.

Oto fotki:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Niestety nie posiadam zdjec w nocy, na ktorych byloby widac oswietlenie, ale juz niedlugo jak dokoncze modowac to zapodam.

Prosze o komentarze.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no no - podoba mi sie - szczegolnie ta obwodka na okolo okna wypasnie wyglada - estetyczna robota - czym to malowales??? szablon i spray ???

zrob zdjecie jak jestt ciemno , aby mozna bylo looknac jak podswietlona wyglada

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no no - podoba mi sie - szczegolnie ta obwodka na okolo okna wypasnie wyglada - estetyczna robota - czym to malowales??? szablon i spray ???  

zrob zdjecie jak jestt ciemno , aby mozna bylo looknac jak podswietlona wyglada

podlaczam sie do pytania jak ten wzor zrobiles wokol okna???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

B3T0N zgadles jest to folia samoprzylepna, jak zauwazyliscie dosc estetycznie wycieta :wink: . Nie chcialem tego robic farba, gdyz wiem ze moze mi sie ten wzorek znudzic, a zrobienie czegos takiego trwa lacznie z projektem jakies 30-50 minut. Koszt takiej folii to ok. 2zl.

Przymierzam sie do zrobienia czegos na szybce, ale niech to zostanie tajemnica 8)

Pozdro.

UPDATE co do nocnych zdjec to narazie nie moge gdyz musialbym zrobic kilka rzeczy jescze, zeby wygladalo to estetycznie, a zreszta nie chce tyle razy aparatu pozyczac od sasiadki, ale pod koniec przyszlego tygodnia bedzie na pewno finala juz wersja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nooo....

Mi sie podoba :D

I mam pytanko: ten wzorek na wierzchu to co to jest(logo jakies, czy cos- nie widzialem jeszcze :) )?

Szkoda ze tego nie wyciales (podswietlone to by dopiero wygladalo :D)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten górny wzorek przypomina mi wzór z zeszytu Herlitza :D

Ale naprawde ładnie prezentuje się to okienko z tymi "płomieniami".

Ale na nóżkach, to wzór dałbym na odwrót.

Ogólnie bardzo fajana budka :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wypas modzik :)

taki wzorek co masz na gorze budy to ja mam na zeszycie :D :twisted:

Ja mam taki na piorniku :D dlatego tez go kupilem - bardzo mi sie podobal. A co do wzorku wokol okna - sam to wymyslilem (chyba) zreszta mozecie zobaczyc na mojej stronie www projekt ktory ma rok jeszcze do starej obudowy.

Tego wzoru nie chcailem wycinac, gdyz tak jak wspomnialem moglby mi sie znudzic i co wtedy :?: , a naklejke zawsze moge zmienic rowniez na inny kolor.

PS widze ze moja buda sie podoba - ciesze sie bardzo.

Jesli wyjdzie to co planuje zrobic na szybce to dopiero bedzie wypas.

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawodowstwo :D

mam pytanie, płomienie ciołeś z jednego kawałka folii czy jak ?

p.s zrób coś z nóżkami bo są ochydne.

pozdro

Kupilem kawalek 40x60cm pociolem go na 3 czesci, a z dwoch zrobilem takie same wzory, tylko odwrocone. Uznalem ze naklejenie tak duzego wzoru bedzie za trudne wiec jest 2 czesciach.

A nozki mi sie podobaja, ale moze w przyszlosci cos z nimi zrobie jak sie znudza.

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie jest to zbyt trudne - musze przyznac, ale troche wyobrazni tez trzeba miec bo bez tego nawet jesli ma sie projekt to nie jest to latwo wykonac - ja to zrobilem bo mi sie podobalo, wiedialem ze potrafie to zrobic (potrafilbym wiecej, ale to pozniej) :wink: , i koszty tez nie sa wyskokie, powiem wiecej sa bardzo niskie w porownaniu z innymi modami.

Niestety moda nie mam skonczone z powodu braku czasu, ale przyszly tydzien na BANK bedzie full wersja.

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć.

Po 4 miesiącach (jak dobrze licze) chciałbvym w końcu pokazać jak wygląda moja buda z oświetleniem. Mogłem zrobic to wcześniej, ale od końca czerwca moje życie zmieniło się diametralnie - niestety na gorsze i ni chciało mi się robić nic. Więc fotki dopiero teraz.

Sory za wielkość - kompresowałem jak mogłem

I za jakość - mój cyfrak nie łapie coś tegośwaitła dobrze.

Więc tak:

Śwaitło białe

Dołączona grafika

Światło czerwono - niebieskie

Dołączona grafika

Światło czerwone

Dołączona grafika

No i niezbhyt udane zdjęcie loga, które wymyśliłem - równiez niezbyt udane, ale chciałem zobaczyć jak wyjdzie

Dołączona grafika

I jak sądzicie - nie jest jeszcze tak źle nie? :D

A jak wspominałem wcześniej oświetlenie to moszt w granicach 20zł :D :twisted: więc nie oczekujcie hiper blasku, ale powiem że w rzeczywistości wygląda duzo lepiej :D

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi