Pretorian Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 spoxik, buda fajnie zmodowana mi sie podoba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 :arrow: bardzo podobaja mi sie wzory na budzie. cos w sam raz w moim stylu... oswietlenie rowniez OK. najbardziej przypasilo mi swiatlo biale. trzymaj tak dalej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Co prawda nie za bardzo podoba mi się "polsat" na boku budy, ale całość jest ok. świetne wykonanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Dobra a znacie może jakieś fane wzorki na okno? Nie chce smoków bo to juz chyba wszyscy mają. Co do "Polsatu" zamierzam to zmienić na coś podobnego lecz zdziebko innego :D ale póki co jeszcze mi się nie znudziło.. Pozdro i prosze o jakieś sugestie co do wzorków na okno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Niop bardzo pikna buda :wink: Nie czytałem dokładnie posta ,ale co ta sa za przyciski pod fdd??? ...pozdrawiam.. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Nie czytałem dokładnie posta ,ale co ta sa za przyciski pod fdd???Te przyciski to włączniki oświetlenia. Prosze o sugestie wzorów na okno i wokół okna mnie opuściła wena twórcza ostatnio i nie mam żadnego fajnego pomysłu. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Spoczko te włączniki oświetlenia wyglądja extra, symetryczne i estetyczne :P Ja wokoło okna proponuje jakieś tribalki! :wink: ...pozdrawiam.... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Nudziło mi się troche dzisiaj, a wzorek już mi się kompletnie znudził więc: Może cudo to nie jest, ale zawsze jakieś urozmaicenie :D Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Extra napewno bardziej mi siek podoba od poprzedniego!! :wink: Sporo musisz mieć czasu wolnego, że wykonujesz takie mody :twisted: szkoda że ja nie mam !! ahhh ta szkoła :cry: ale myślę że w przyszłą sobotę cosik wykombinuje :wink: ! ..pozdrawiam.. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 No ten wzorek wymiata... przywodzi na myśl Final Fantasy7(kto grał wie o co chodzi) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 :arrow: Grzechu - chyba naprawde nudzi Ci sie :) ekstra robota. naprawde masz bardzo dobre pomysly i sprawne rece. trzymaj tak dalej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EZ_lo Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 z podswietleniem na czerwono i fireballem dookola pasowaloby to na jakis meteoryt :D to tak apropo sugestii na wzorek na szybie albo oko ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Grzechu!!! Mam pytanko czym okleiłes tą bude??? :roll: Ja zastanawiam się by obkleić swoją okleiną tapeciarską, i tez zamierzam jakiś wzorek na nią nakleić ino niewiem czy bedzie siek dobrze trzymać???hmmm ...pozdrawiam..:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Grzechu!!! Mam pytanko czym okleiłes tą bude??? :roll: Ja zastanawiam się by obkleić swoją okleiną tapeciarską, i tez zamierzam jakiś wzorek na nią nakleić ino niewiem czy bedzie siek dobrze trzymać???hmmm ...pozdrawiam..:P Chyba na poprzedniej stronie pisałem czym robiłem ten wzorek, jeśli nie to juz mówie - folia samoprzylepna w tym wypadku biała - połysk i czarna - mat. Co do okleiny - hmm ja mam kawałek czarnej takiej i musze powiedzieć, że słabo ten klej trzyma, no może na chropowatych powierzchniach tak. Musisz spróbować :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Mi się podoba bardzo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Lepiej późno niż wcale ;). Ten nowy wzorek lepszy od poprzedniego. Ja bym poprawił to niebieskie oświetlenie bo je tłumi czerwień. Poza tym cool :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...