Antimadrista Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Witam Słuchajcie mam pytanie.Mianowicie który z tych laptopów ma najmocniejszą kartę graficzną ??? Pytam się ponieważ mam częste wyjazdy i potrzebny mi lapek na którym da się grać - jestem maniakiem gier lecz nie bardzo wymagającym.Chcę żeby m.in. Pro Evolution Soccer 2010 poszło na max detalach,a poza tym to internet, muzyka, filmy itd. Tutaj podaję linki do 3 laptopów proszę o jak najszybszą odpowiedź ponieważ jutro się będę wybierał do sklepu. 1.ASUS Laptop ASUS K50AB-SX011A - tanio, sprawdź. 2.HP Laptop HP cq60-425ew - tanio, sprawdź. 3.lENOVO Laptop LENOVO IdeaPad G550A - tanio, sprawdź. Która z Kart graficznych jest najlepsza ?? 1.ATI Mobility Radeon HD4570 2.nVidia GeForce 8200M 3.nVidia GeForce G210M Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliveyra Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 8200 jest najsłabsza więc odpuść. Pozostałe są porównywalne z lekką przewagą ati. Osobiście wybrał bym Lenovo ze względu na procesor T4300 jest dużo wydajniejszy od tego athlona a będzie to miało wpływ na grafikę. Czy na tym pograsz w PES10 to nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...