sil3nt85 Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Mam takie pytanie czy kabel DVI-D/HDMI a HDMI/HDMI,DVI-D/DVI-D będą się szcególnie różniły transmisją bo przykładowo monitor będę miał pod DVI-D a TV mam z HDMI więc teraz nie wiem czy do najlepszej jakości TV/PC i monitor/PC będę musiał kupić 2 kable czy np DVI-D/HDMI będzie idealnym rozwiązaniem ? bo wiem że HDMI ma większą transmisję coś 10gb/s. I co do DVI-D to brać tylko 24+1(podwójne) ? W PC mam hdmi i DVI,monitor dvi,tv hdmi... d-suba nie licze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrostBite Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Między DVI-D a HDMI różnicy nie zobaczysz więc relaks:) Przejściówka DVI-D<->HDMI jest jak najbardziej ok:) A D-SUB tak od razu skreślaj;) Dobry analogowy sygnał potrafi zaskoczyć:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sil3nt85 Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 (edytowane) Przy 37' FHD też nie będzie różnicy ? :) to jaki był sens robić hdmi ?:D Edytowane 9 Maja 2010 przez sil3nt85 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 Żeby kabel był mniejszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrt57 Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 Poza tym przez hdmi idzie rowniez dzwiek, mniej kabli, bardziej praktyczne rozwiazanie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...