highonfire Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2010 co wybrac, zalezy mi przede wszystkim na wygodzie przy wielogodzinnej pracy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2010 mx518 duzo lepsza wg mnie, sensor, niezla jakosc wykonania, ksztalt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2010 I jedna wada: kleisty syf zbierający się na tym błyszczącym materiale, ale może poprostu rączek nie myłem... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2010 Ja korzystam z sidewinder'a. Jest on nieco wiekszy od sidewinder'a x5, ale powinien b. dobrze lezec w rece. Ogolnie mysz spoko ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...