crackers Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Mam GeForce'a2 MX-400 64MB Prolinka. Pamięci tam są hynix'a. Jak chcę sobie zaktualizować BIOSa, to mi wyskakuje błąd o następującej treści: "Supported EEMPROM not found." No i co teraz zrobić??? Co jest źle??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Mam takiego GFa z TV-OUT. I mam pytanko: po co zmieniać biosa? Co to daje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Myslisz ze zmiana biosu cos da?Swoja droga memory wykreciles na 240mhz? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staphi Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Cytat Mam GeForce'a2 MX-400 64MB Prolinka. Pamięci tam są hynix'a. Jak chcę sobie zaktualizować BIOSa, to mi wyskakuje błąd o następującej treści: "Supported EEMPROM not found." No i co teraz zrobić??? Co jest źle??? :idea: progs do aktualizacji biosa nieobsluguje flash`a karty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Cytat Mam takiego GFa z TV-OUT. I mam pytanko: po co zmieniać biosa? Co to daje?Chcę wrzucić innego BIOSa, nie do tego modelu, ale nawet standarowy sie nie chce wgrac, wiec... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Cytat :idea: progs do aktualizacji biosa nieobsluguje flash`a kartyNo dobra, to skąd <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> coś, co by obsługiwało??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staphi Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 mialem tnt2 pro noname i zaden progs niepotrafil wgrac nowego biosa.. producent albo mial nietypowy kosc biosy albo niedal mozliwosci aktualizacji. nieiwem jak jest z prolinkiem, moze sprobuj znalesc nowszy progs ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staphi Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 no i jezeli jest.. to zalatw firmowy progs i bios prolinka ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Bios firmowy to mam, ale progs'a - nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staphi Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 sprobuj tu: http://www.nvidia.pl/download.html?BIOSy cosik tam jest :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 wLASNIE JE MAM :) I nie działają :( Możę macie jakieś linki ntt. ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...