seba96 Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 kupiłem sobie jakiś czas temu takiego kompa (składak) Core2 Duo E8400 ram 2 gb geforce 8400 płyta gigabyte dzisiaj kupiłem od kolegi nowy zasilacz bo w poprzednim chciałem wymienić uszkodzony wiatrak i niechcacy złamałem płytke elektroniczną. Chciałem uruchomic kompa ale nic nie działa. Mozecie mi pomoc? moze jakas czesc jest popsuta? Jesli nie uruchomie kompa do wtorku to rodzicie mnie z... bo juz dluzszy czas krzycza ze wywalilem pieniadze a sprzet nie dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 Jaki zasilacz kupiłeś? Firma, model, moc. Podłączyłeś wszystkie wtyczki zasilacza do mobo prawidłowo? Nie wypięły się przewody z frontpanelu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba96 Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 Jaki zasilacz kupiłeś? Firma, model, moc. Podłączyłeś wszystkie wtyczki zasilacza do mobo prawidłowo? Nie wypięły się przewody z frontpanelu? wszystko podpiete poprawnie, sprawdzalem 2 razy zasilacz chyba chieftec 500V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 (edytowane) To powinno dzialac dobrze wszystko. Sprawdz na sucho zasilacz czy dziala , odepnij wszystkie kable i wez wtyczke 24 pin z zetknij jakims kablem/drutem zielony i czarny przewod , powinien uruchomic sie zasilacz (wentylator zaczac krecic) i tak orientecyjnie powinienes wiedziec czy dziala zasilacz. A podlaczyles zasilanie od procesora ? Taka wtyczka 4 lub 8 pin . ps. fajna grafa :lol: Edytowane 9 Maja 2010 przez Maciem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...