Zulik Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 witam zakazdym razem gdy restartuje komputer mam cholernie glosne (zalezne od ustawien pokretla volume na glosnikach coprawda, no ale jednak ) pykniecie - dzwiek jak za czasow dosa !! moze ktos wie jak rozwiazac moj problem ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=26241, okulista się kłania :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 tak schowane że ledwo widać :) 15 stron o tej płycie a koleś i tak założy nowy temat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 25 stron :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 ale dzwiek slyszysz z glosniczka PC czy w glosnikach podlaczonych do kompa ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulik Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 z glosnikow od komputera ! ale jak bym je sciszyl to dzwiek sie z plyty wydobywa p.s. widze ten topik wyzej mam gdzies przegladanie 25 ! stron ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 z glosnikow od komputera ! ale jak bym je sciszyl to dzwiek sie z plyty wydobywa p.s. widze ten topik wyzej mam gdzies przegladanie 25 ! stron ! Wejdz do biosu a dokladnie do "Integrated Peripherals>AC97 Speaker at post" = DISABLED!!! powinno pomodz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 z glosnikow od komputera ! ale jak bym je sciszyl to dzwiek sie z plyty wydobywa p.s. widze ten topik wyzej mam gdzies przegladanie 25 ! stron ! Wejdz do biosu a dokladnie do "Integrated Peripherals>AC97 Speaker at post" = DISABLED!!! powinno pomodz Można być na tyle leniwym by nie przeglądać 25 stron o 8RDA+ :) ale żeby nawet nie przeglądnąć ustawień w biosie ... to po co Ci 8RDA+ jak nawet do biosu nie zaglądasz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...