Skocz do zawartości
SlomkaCK

Laptop dla studenta/gracza :)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Poszukuje laptopa za 2500-3000 zl oczywiscie moze byc cos tanszego :)

wazna sprawa to ze chcialbym go ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> na raty 30x0% i nie takie jak sa np w media markt teraz ze lapek za 2100 zl wychodzi 30x91zl czyli jest 890 zl drozszy, tylko takie jak w rtv euro agd ze cena lapka dzielona przez 30 i to jest moja rata (czyli raczej z oferty tegoz sklepu chyba ze znacie jakies inne ktore maja "prawdziwe raty 0%" :)

Lapek ma byc do projektow autocad i archicad do szkoly i pozniej na poczatek do pracy bo jak zaczne pracowac to sprawie sobie lepszego ale takze chcialbym odpalic na nim gierki typu Starcraft 2, Gothic III, Risen i tego typu gry

Wystarczy 15 cali 3-4 GB ramu

moje pytanie to jaki procek ?? i3,i5, t4300 czy co polecacie bo nie mam pojecia

to samo z karta graficzna, czym sie rozni dedykowana HD 4570 w dellach studio od innych radeonow ?? i czy bedzie lepsza od jakiegos GForca czy czegos innego

Przekonano mnie na innym forum i odeslano tutaj po pomoc do tego modelu tylko wlasnie nie jest dostepny w ratach 30x0

Dell Studio 1558 330M 4GB 320GB HD4570 W7HP (czarny) - Laptop Dell w RTV EURO AGD

polecano mi takze w Vobisie dwa modele

Toshiba Satellite L500-1Q9 15,6" 1366x768 - Notebooki - Toshiba Satellite L500-1Q9 15,6" 1366x768 od 2688.70zł + dysk przenosny 640GB za 2999 pisze cene bo nie ma go w ofercie internetowej

http://www.vobis.pl/oferta/notebooki/tft_15_-16/878411_samsung_r580_i3-330m_15_6_3gb.aspx

co sadzicie i czy doradzacie inne procesory niz i3 i jaka karte graficzna

najchetniej kupilbym go stad Laptopy i netbooki w RTV EURO AGD

opatrzonego podpisem raty 30x0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi