thuGG Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2010 (edytowane) Mamy oficjalny trailer: Co tu dużo mówić, gierka znowu zarządzi:) Nie mogę się doczekać. EDIT: Gra ma wyjść w tym roku: http://www.ps3site.p...tym-roku/45228/ Gra będzie obsługiwała mychę i klawiaturę, wygodniej będzie się tworzyć levele (albo gry): http://www.ps3site.p...ocz-pada/45202/ Oficjalna strona: http://www.littlebig...et.com/pl-pl/2/ Edytowane 10 Maja 2010 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2010 Niestety nigdy nie miałem możliwości grać w tą grę (część I). Szkoda, że nie ma możliwości kupienia tego na PC :/ Nikt kogo znam nie posiada PS3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2010 Ja za to mam LBP i (z powodu braku czasu, nauka, itd) nie miałem jeszcze okazji pograć "dłużej" ale póki co tryb single player jest ... troszkę nudny. Czy mógłby ktoś mnie pokierować, jak uczynić tę grę atrakcyjniejszą? :rolleyes: próbowałem kiedyś multi, przyszedł jakiś mapet i biegał za mną nic więcej ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2010 ta gra w gruncie rzeczy jest nudna ;] przeszedlem singla i na tym sie skonczylo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2011 Co jest, nikt nie gra? Ja już pewnie z 3/4 przeszedłem singla, co tu dużo gadać, miód. Dzięki tym gadżetom, które może teraz mieć sakboy, jest ciekawiej i fajniej. BTW skaczący królik rox! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2011 Grałem w demko i nie chwyciło mnie to ani za serce ani za dżondra ani w ogóle za nic. Nie że zła gra, ale nie mam pojęcia czym się większa część świata konsolowców tak jara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 Ale zaraz, nie pisałeś przypadkiem, że pierwsza część Ci się podoba? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2011 (edytowane) Tak/nei. Najpierw zagrałem w demko dwójki i mi w ogóle nie podeszło. Demko jednynki mi się spodobało, ale nie na tyle, żeby zaliczyć opad szczczęki i krzyczeć "10/10!" W tych klimatach Rachet & Clank zrobił na mnie dużo lepsze wrażenie. Edytowane 5 Lutego 2011 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...