Dr.Crash Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 hmm, nie wiem czy to jest normalne. posiadam dysk WD 80 mb/8 mb cache, i wlasnie przeprowadziłem test programikiem HD Tach. Oto wyniki: Random Acces Time: 13,2 Read Burst Speed: 69,5 CPU Utilization: 52,3: Czy to jest normalne? Zwłaszcza dziwi mnie ostatni odczyt. Co wpływa na taki stan rzeczy? 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Dysk jest pelny czy pusty ?? Bo w sandrze wyniki sa zanizone na pelnym dysku, takie doswiadczenie przynajmniej mialem ja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 dysk jest zapelniony w okolo 50% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 zuzycie cpu rzeczywiscie bardzo wysokie podejrzewam ze masz wyłączone dma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 nie z dma wylaczontm to by bylo 100% zuzycia i nizsze pozostale wyniki to raczej cos z via 4in1 lub nie wiem na jakim masz to chipsecie ale to cos ze sterami do plyty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...