Havoc Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2010 że co :blink: (nie no ze prawie spadłem z krzesła ze śmiechu :lol2: to pół biedy ) ale nie pisz takich rzeczy oficjalnie na forum bo jeszcze ktoś faktycznie wpadnie na ten genialny pomysł i zacznie modowac coolerki (pozbędzie się wydajności :/) Haha , o ile pamiętam to było na: ośla łączka -> allegro lole, zajrzyj czasem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper___ Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 (edytowane) Przyszedl dzisiaj Q6600, takze zdjalem wentylator i do procesora mam dokladnie 15 cm, takze chyba bede musial szukac cos innego, performa ma 15,2, a jest praktycznie najmniejsza z Waszych propozycji. Udało mi się zmieścić performe do obudowy 180 cm, lekko styka sie z obudowa, ale sie miesci. Jezeli chodzi o Q6600 to wykrecilem z niego 3.5 Ghz stabilne, temperatury normalnie ok. 25-27 stopni, w pelnym stresie ok. 55-56 stopni. Szczerze to myślałem, że bedzie wieksza rożnica miedzy E2160, a Q6600 takze nie do konca jest zadowolony z zakupu, moze to tez byc spowodowane tym, ze od razu zainstalowalem Windowsa7, a on pewnie ma wyzsze wymagania. Edytowane 26 Maja 2010 przez Kacper___ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...