skinny500 Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2010 Obecnie mam Samsunga NC10, który ma wbudowany bardzo dobry modem. Kolejny laptop (Samsung N510) modemu nie ma, a co za tym idzie trzeba go w niego wyposażyć. Modem na USB kompletnie mi nie podchodzi, no ale co zrobić... Który modem jest wart uwagi? Zależy mi, żeby sobie radził w trudnych warunkach. Ten w moim obecnym netbooku łapał net nawet wtedy, kiedy znajomym z modemami USB w tym samym miejscu i czasie net nie chodził w ogóle. Zależy mi więc, żeby nie był to jakiś shit. Kompletnie nie mam pjęcia ile trzeba dać za przyzwoity modem, więc widełek cenowych nie podaję. Chyba że da się jakoś wymontować modem z N10 i wsadzić do N510? Orientuje się ktoś? Wtedy było by idealnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2010 LINK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...