Skocz do zawartości
DarkAniol

Asus K52JR czy Acer Aspire 5820TG

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chcę kupić laptopa i zastanawiam się, który będzie lepszy. Zastanawiam się na Acer Aspire 5820TG-434G32MN a Asus K52JR-SX088. Jeden i drugi wydaje się być bardzo dobry. Różnica jest niewielka główna to, że acer kosztuje 2999 zl z systemem windows7 hp natomiast asus 2699 zl bez systemu jest. Różnica w karcie jest nie wielka acer Radeon HD5650 asus Radeon HD5470 i inna różnica to, że asus ma dysk 500gb a acer 320 pozostałe parametry są takie same procesor Core i5 RAM 4gb DDR3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich. Do autora: jeśli nadal się zastanawiasz, to mała podpowiedź - Acer Aspire 5820TG (TimelineX) - Forum Notebookcheck.pl Poczytaj trochę ten temat może coś Ci się przyda. Ja kupiłem 5820 parę dni temu i jestem bardzo zadowolony, jest mały problem z piszczącym dyskiem lub procesorem, ale to kwestia egzemplarza, poczytasz temat, to się zorientujesz. Acer miał długo złą opinię ale teraz mocno się poprawił, postanowiłem dać mu szansę :rolleyes:. Bardzo długo na baterii, cienki, alu pokrywa matrycy i okolice gładzika, bardzo elegancki. Cicha praca wentylatorka, chłodny, Otwory wentylacyjne z boku, nie zasłania się trzymając lapka na kolanach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi