ubek Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 Witam serdecznie 2 dni temu kupiłem nowego razer DeathAdder problem polega na tym ze mysz działała przez 4 godziny i padła na samym początku zacinała się jak ruszałem później przestała świecic sprawdzałem na nowym firmware najnowszych sterownikach i na windows 7 64 bit windows 7 32 bit i xp mysz była zawsze podłączona z tyłu w wejścia usb próbowałem na wszystkich wejsciach myszka pochodzi chwile i gaśnie lub wyświetla sie komunikat ze system nie moze rozpoznac urządzenia najdziwniejsze jest to ze u 2 kumpli ta myszka działa a u mnie w domu i w pracy nie działam, usb spawdzałem pendrivem nową myszka i wszystko działa jak należy proszę o sugestie co z tym zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektronek Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2010 Skoro u kumpli działa normalnie, to najprawdopodobniej twoje kompy nie wydalają prądowo na USB, albo zasiłka daje zaniżone napięcie. Spróbuj sprawdzić przy odłączonych innych urządzeniach na USB. Jaki zasilacz i płyta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ubek Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2010 Płyta GIGABITE GA-P35-DS3L Zasilacz Chiftec GPS 500 AB A wiec nie wierze w to ze to wina zasilacza karta graficzna radeon od gainwarda 4850 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioras Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2010 Bo te myszki są przereklamowane ;) Mojemu bratu też padła :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lateral Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 (edytowane) Moja działa bez zarzutu od momentu zakupu (maj 2009), żadnych problemów, wszystko jak należy. Bardzo dobra mysz. ... Edytowane 19 Czerwca 2010 przez southorn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...