masterdomin Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 Chodzi o to, że przy starcie Chroma mam taki komunikat.... Przeinstalowałem program i nic... za każdym razem to samo. Jeszcze kilka dni temu było ok. Ktoś ma jakiś pomysł dlaczego taki komunikat się pojawia i ewentualnie jak się go pozbyć ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 Zapewne nie masz uprawnień do zapisu ścieżki: /home/masterdomin/chromelub dowolnej podobnej w zależności od nazwy profilu w systemie oraz katalogu z profilem dla Chrome. Można spróbować zainstalować i odpalić wersję dla Windows przez WINE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdomin Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 (edytowane) Taka opcja nie wchodzi w grę. Zainstalowałem właśnie Chromium i jest ok. Zero błedów, podobno szybsze jest.. no i open source :) \\[sOLVED] Edytowane 14 Maja 2010 przez masterdomin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2010 Ja natomiast mialem problem z Chromium, ze nie chcialo otwierac mi stron. Wszedzie bylo to "Oops!" za tp Chrome, jak zloto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...