MarkPL Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Chciałem sprobowac jak bedzie działac na drugim wyjsciu ale nie wiem jak go właczyc. I jeszcze jeden problem: Po właczeniu anteny zewnetrznej router co jakis czas ( co kilka godzin )zmienia sam sobie godzine i date. Np. dzisiaj rano miałem 08.03.1986 rok. Czym to moze byc spowodowane ?? Na tej małej oryginalnej antenie nic takiego sie nie działo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidD Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Po właczeniu anteny zewnetrznej router co jakis czas ( co kilka godzin )zmienia sam sobie godzine i date. Może coś z zasilaniem? Zewnętrzna antenka ma jakieś swoje źródło zasilania, czy korzysta z zasilania D-linka? Byćmoże zasilacz D-linka nie jest w stanie dostarczyć takiej mocy, jaką potrzebuje ta antenka. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkPL Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Zewnetrzna korzysta z zasilania DLinka Jest to zasilacz komputerowy - 200 W - moze byc za słaby ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Chciałem sprobowac jak bedzie działac na drugim wyjsciu ale nie wiem jak go właczyc. I jeszcze jeden problem: Po właczeniu anteny zewnetrznej router co jakis czas ( co kilka godzin )zmienia sam sobie godzine i date. Np. dzisiaj rano miałem 08.03.1986 rok. Czym to moze byc spowodowane ?? Na tej małej oryginalnej antenie nic takiego sie nie działo... Jaką antenkę podłączyłeś i do którego gniazda(lama w tym temacie ze mnie) i jak sie zacięg polepszył? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkPL Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 To oczywiste ze po podłaczeniu anteny zewn. zasieg sie zwiekszy ( ale antena musi byc na zewnatrz ) Podłaczyłem ja pod wyjscie ktore jest blizej gniazda zasilania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...